fredag 23 mars 2018

Berlock vänskap

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom kläder och accessoarer. Hitta rätt produkt till rätt pris. Leverans inom ett dygn på alla smycken.


Safira är störst på smycken i Sverige. Hogwarts skola för häxkonster och trolldom är mer än bara en skola. Berlock - Nyckeln till mitt hjärta.

Det är en plats full av överraskningar där stark vänskap formas. Denna Hogwarts- berlock från Harry Potter-kollektionen är en detaljrik knappformad berlock i öppen design vars framsida föreställer Hogwarts-slottet medan baksidan pryds av skolans vapensköld. Möjligheterna är många! När du köper våra örhängen, halskedjorna, armkedjan eller mobilhänget till berlockerna får du med en vit organzapåse att ha ditt smycke i. Två vintagebarn sticker i detta fotograferar tillsammans.


Några av produkterna innehåller också en ram för stil 3D runt om barnen, andra har inte denna ram runt om dem. Citationstecknet som presenteras på dessa produkter, är vänskap är inte en stor sak, det är miljon småsaker. Hela berlockens höj inkl hänget, är mm.

Kommer i en silvergrå organzapåse. Passar alla våra kedjor. En berlock i kollektionen Änglar – Insiktsängel. Våra berlocker , örhängen, armban halsban ringar och mycket mer är framtagna för att hylla den självsäkra, moderna kvinnan och allt det hon älskar och brinner för. Genom att samla charms kan du designa ditt eget smycke som berättar ditt unika historia.


Klockmagasinet erbjuder ett mordent utbud av smycken och berlocker från Nominaiton. Pandora Charms är också älskade att ge till present. Det här är något som blir mycket tydligt med C Stockholm berlocker som kan bestå av enkla former och ett ord som kan betyda allt.


Personligt och kan kombineras efter önskemål. Kvinnosymboler, katter, hjärtan, textberlocker, fåglar, djur, änglar m. Vänskapsängel berlocken blir en riktigt fin gåva till någon du bryr dig om! Text på ringen bakom ängeln: Tack för allt du gör och är. Den här typen av berlock går bra att hänga på en läderrem som är mm tjock.


Lägg i varukorg Detaljer. Disney Blunder är en silverberlock av Ariels bästa vän från filmen Den Lilla Sjöjungfrun. Blunders bakre fena är rörlig och finns där som en påminnelse av styrkan i vänskap , lojalitet och kamratskap.


Styla tillsammans med andra berlocker från PANDORA Disney eller liknande berlocker från PANDORADisney Den Lilla Sjöjungfrun.

Thomas Sabo-klassiskt elegant men också extravagant. C Stockholm är märket som står bakom smakfull design som får en att tänka till på saker som vänskap , kärlek och livet. Unika smycken och kollektioner gör Thomas Sabo till en stark trendsättare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg