måndag 12 mars 2018

Glömt icloud säkerhetskod

Om du glömmer din kod kan det hända att du kan nollställa den. Saker att göra för att få tillbaka. Alla glömmer sitt lösenord på någon gång och om du har finns det ingen anledning till oro. Lyckligtvis för dig har Apple flera sätt att du kan återställa ditt lösenord om det förloras. Du kan också genomföra återhämtningsprocessen i mer än ett sätt.


Glömt icloud säkerhetskod

Vi klickar på Använd annan enhet men inget händer. Ja, då är du inte ensam i detta. Min vän har glömt sin säkerhetskod i iCloud.


Om du har säkerhetskopierat din enhet kan du återskapa dina data och inställningar efter att du har återskapat din enhet. Om du aldrig har säkerhetskopierat din enhet innan du glömde din lösenkod kommer du inte att kunna spara informationen som finns på din enhet. Du behöver en dator till följande steg. Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services. Har en säkerhetskopia via icloud.


Glömt icloud säkerhetskod

Anger jag inte den så finns inga säkerhetskopior att. Det innebär att alla dina bilder, filer, anteckningar med mera skyddas, uppdateras och finns nära till hands var du än är. Allt sker auto­matiskt så att du kan fokusera på det du tycker mest om att göra.


It keeps on happening with. Nix, det var den 4-siffriga säkerhetskoden jag skrev in menmen, nu är det löst! Om du aktiverar tvåstegsverifiering får du en säkerhetskod via e-post, telefon eller autentiseringsappen varje gång du loggar in på en enhet som inte är betrodd. När tvåstegsverifiering är inaktiverat behöver du bara verifiera din identitet med säkerhetskoder då och då och när ditt konto kan vara utsatt för misstänkt aktivitet.


Glömt icloud säkerhetskod

Välj en som är rätt för dig. Utan det kan du inte aktivera enheten efter en återställning, och det är just vad du behöver göra om du inte kommer på lösenkoden. Cloud är inbyggt på alla Apple-enheter. Det sparas inte i läsbart format någonstans och det går inte att få fram även om du har ditt BankID kvar.


Du måste då beställa ett nytt BankID hos din bank. Det är en fyrsiffrig PIN, precis som min bankomater, och jag tänkte inte och fortsatte att ange min ATM-PIN. Bekräfta genom att skriva det igen i Ange lösenordet igen. Skriv ditt nya lösenord. Om du inte kan ändra ditt lösenord med hjälp av en säkerhetskod för din kontaktinformation fyller du i formuläret för återställning.


Enheten får aktiveras på nytt genom att använda denna intressanta tjänsten. Del 2: Hur att återställa förlorad icloud E-postadress Lösenord? Om så är fallet, då måste man återställa den så snart som möjligt. Numera ska koden visas automatiskt på alla dina enheter som är anslutna till samma Icloud -konto. När du loggar in på en ny enhet visas en dialogruta som frågar om du vill tillåta det eller inte.


Om du säger nej får du ingen säkerhetskod och kan inte avsluta anslutningen till Icloud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg