måndag 26 mars 2018

Kebab house meny

Vi förhandlar så att du slipper. Tomatsås och ost ingår i samtliga pizzor. Alla pizzor går även att få glutenfria!


Se åtgärder som utförts av de personer som hanterar och publicerar innehåll. Och inte tala om pasta.

Onlinepizza är nu foodora! Väldigt god mat och rejäl portion. I vår meny hittar du alltid något mättande! Vår gyros är 1 fläskkarré! Nu har vi även kebabkött.


Ange vilket du önskar vid beställning! Les Meilleurs Restos du Coin : les Meilleurs Kébabs Livrés chez vous !

All topping hade ramlat av och pizzan var kylskåpskall. Den bästa kebaben i Lund. En sak är säker, alla människor behöver äta mat. Varför inte välja att äta något gott då. Beställ hemkörning online eller se meny och öppettider.


Om det ska ingå sås så borde man ju få välja sås själv av de olika såase de har att välja på. Extra plus att det finns veganpizza. Så kommer inte gå hit igen. Kändes lite snålt tycker jag. Står det bara sås i menyn så ska det väl ändå vara valfritt vilken sås man väljer.


Batman eller kebabtallrik #128578; Meny finner ni nedan, dom finns på Öster. Personalen är alltid trevliga. De har också den bästa nötkebaben. Maken kallar det 08kebab.


Kebabhouse meny Nyköping. Jag kallar den vanliga kebaben här, för gyros.

Pizzorna är goda också! För att nämna något negativt, är att det saknas feeling i inredningen. Känns som att den behöver gå i pension nu. A la carte meny Tisdag Helstekt kotlett med ugnspotatis, örtbakade rotsaker och rödvinssås. Färsk fisk med dill crème, ärter och färskpotatis Onsdag Kyckling, rostad färskpotatis, dragonsås och haricôte vertes Färsk fisk med kokt potatis, broccoli och hummersås.


Torsdag Oxragu med tomat, bönor, selleri och salvia. Här ser ni restuarangernas aktuella händelser. Det kan vara allt från ett mindre lokalt event, ett storslaget erbjudande eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg