fredag 23 mars 2018

Mallorca med små barn

Mallorca , Balearerna för barn. Hitta barnvänliga aktiviteter online och boka nu! Synkronisera dina resor med GetYourGuide och hitta oförglömliga upplevelser. Upplev staden från vattnet.


Boka upplevelserna med bäst omdöme.

Få ut det mesta av din sightseeing! Fantastisk semester till bra pris. Läs mer och boka resan idag! Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.


Det finns många alternativ för både de yngre och lite äldre barnen att göra. Lekplatsen i Bellverskogen är ett perfekt ställe för att hänga med barnen. Lekplatsen ligger nära slottet Castillo Bellver och därifrån har ni utsikt.


Familjeparadis i norr.

Fyra minuter till stranden, vattenrutschbanor, lekland och förstklassig service. Ett behagligt klimat, speciellt på våren och tidig höst (på hösten är det dessutom varmt i vattnet). Där finns prisvärda familjealternativ för en semester med garanterad sol, långgrunda sandstränder, all inclusive och barnanpassade familjehotell.


Rutten är vald särskilt med tanke på barnen. Med på vandringen är förutom jag och min man också våra två små , Anton, år, och Alice, snart 2. Alice sitter på min rygg i bärstolen och håller en liten larv fastklämd mellan tummen och pekfingret. Den hittade hon i en valnöt, som vi plockade uppe vid Tossals Verds.


Blöjor och barnmat finns att köpa i affärerna Men vi tog med egen barnmat då utbudet där nere är dåligt och all mat i burk är passerad som våra månaders burkar. Blöjor är inte samma märken som här men finns att köpa. Alcudia är superbra för små barn , fin långgrund strand och barnvänligt överallt. Att resa är att lära och researrangörerna erbjuder ofta utflykter lämpliga att ta med barnen på. Små vikar och kustremsor med alldeles kristallklart vatten.


De bästa strandområdena finns i nordöstra delen av ön där du kan bo på resmål som Puerto de Pollensa, Alcudia, Playa de Muro, Can Picafort och Cala Mesquida. Hitta billiga sista minut flyg NU - och njuta av soliga Spanienl ! Marineland Här kan man titta på delfiner, sälar och sjölejon. Aquapark Det finns ett par olika vattenparker på ön och detta är en av dem.


Här finns också en bassäng med rockor som barnen kan få simma med.

Det är en stor badanläggning med. Peronalen var jättetrevliga , alltid hjälpsamma. Perfekt för våra barn och deras familjer med små barn , Skönt att det inte fanns någon pool.


Det var tyst och lungt på kvällen. Ett resmål jag rekommenderar varmt med barn är Palma. Här kommer tips för små och stora semesterfirare, som vill ha en paus från solstolarna och testa sina gränser. Spanien har länge varit ett populärt resmål för barnfamiljer. Varje år väljer cirka miljoner svenskar att resa till just Spanien, och bland dem är det många som reser med barn.


Hur är det då att semestra med barn i Spanien? Spanien är ett land med stor och lång erfarenhet inom turistnäringen varför det finns många hotell som. Barnsemester – för dig som reser med barn.


På Apollo vet vi hur man får den bästa familjesemestern. Och vi vet hur viktigt det är att barnen trivs och har det bra – för glada barn ger glada föräldrar. Därför har vi handplockat resmål och hotell jorden runt för en härlig barnsemester där hela familjen kan ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg