fredag 23 mars 2018

Elektronisk musfälla test

Elektronisk musfälla test

Hos oss hittar du goda råd och rätt verktyg för att slippa skadedjur. Brett urval djurskrämmor och fällor för mus, råtta, sork, bromsfällor. Köp säkra och giftfria musfällor på bygghemma. Detta test inkluderar även råttor, därför så passar denna artikel även dig som söker efter ett råttfällor bäst i test.


Elektronisk musfälla test

Typer av musfällor Den klassiska musfällan. När man tänker på en musfälla får man oftast upp en bild på en musfälla där man sätter en ost för att locka fram mössen. Snabb, säker och effektiv elektronisk musfälla. Fungerar genom en elektrisk chock, är ofarlig för människor och husdjur. Grönt ljus indikerar fångst.


Fällan töms utan att fångsten behöver vidröras. Ett smidigt och effektivt sätt för att hålla mössen borta! Den automatiska musfällan heter Wisebox och kommer från danska Wisecon.


Elektronisk musfälla test

Den dödar musen med en elstöt, lägger den i en plastpåse och skickar ett SMS om fångsten till en drifttekniker som sköter fällorna. På SLU Lövsta blev fällorna succé. Varje fälla loggar hur många möss den fångat. Så fungerar en elektrisk musfälla.


Elektriska musfällor har de senaste åren blivit mer och mer populära, i mångt och mycket har de tagit över efter gamla trotjänare som klassiska slagfällor. Elektrisk musfälla ’ låter ju modern och praktisk, men hur fungerar den tekniskt, i praktiken och vad är fördelarna? Den här diskussionen är utbruten ur tråden Alla som gillar katter - räck upp en hand! Ett ofarligt och riskfritt sätt som hjälper dig att bli av med ovälkomna råttor, möss etc!


Denna apparat sänder ut ljudsignaler på kHz - kHz, vilket stör djurens nervsystem. Ljudet skadar inte djuren och påverkar inte tv, radio, pacemakers eller annan elektronisk utrustning. Effektiv elektronisk musfälla. Ofarlig för människor och husdjur. Indikator som visar när den fångat en mus.


Generellt för liten för att fånga råttor. Om en enstaka mus har tagit sig in kan det räcka med en musfälla men om de redan har skaffat sig ett bo och börjat föröka sig räcker det i regel inte med fällor. Då kan det fungera med ultraljudskrämmor. Kopplas trådlöst upp till det lokala nätverket. Med den medföljande appen (iOS och Android) kan fällan skicka notiser om fångst samt ge batteristatus.


Byggd för att förhindra rymningar. En musfälla använder bete vilket kan döda musen mekaniskt, med elektrisk chock eller fångade levande. Då bara måste du skaffa den ultimata mus-fällan från Victor med det underbara namnet x22Multi-Kill.


Fällan har en automatisk säkerhetsspärr som stänger av strömmen när luckan öppnats för hantering. Kompakt bur-enhet, upptar inte mycket utrymme. Utformad med säkerhetsskydds omkopplare, för att förhindra att elektriska stötar utsätts för personliga störningar. Sinnrik fälla som dödar på ett humant och miljövänligt sätt! Utformningen gör att den måste lyftas för att utlösas, inte kan utlösas ofrivilligt och alltid.


Möss gnager på allt de kommer åt och kan ställa till med elproblem och i värsta fall brand. Läs om musfällor och hur man blir av med möss i huset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg