fredag 30 mars 2018

Life gym priser

Life gym priser

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser.


Hos tränar alla sorters människor - erfaren som oerfaren. Stora och luftiga lokaler som rymmer såväl lyx som komfort. Välj din anläggning i menyn för att se utbud av pass och aktivitet, boka, och mycket mer. Vi hälsar er alla välkomna till Life ! Hos oss är du alltid välkommen! Stor som liten, smal som tjock, vältränad som otränad.


Alla sorter får plats under vårt tak i fräscha och komfortabla lokaler på 8m2. Träningsmaskiner av högsta klass och tillräckligt mycket fria vikter så ingen behöver stå utan. I våra träningskort ingår tillgång till gymmet -alla dagar och samtliga gruppträningar.


Hur länge du vill stanna är upp till dig. Allt från vecka till 1år. Och du- Kika gärna in till oss på gymmet vettja och känn på grejerna. Välkommen till ditt gym i Örnsköldsvik.


Vi en LesMills-certifierad träningsanläggning för alla nivåer med gym , PT, samt gruppträning inom och utomhus. Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 2gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbu kvalitet, personal och inte minst pris. PriceRunner är helt oberoende och gratis att använda.


Life gym priser

Vår vision är att vara tjänsten du alltid kan lita på vid jämförelse av produkter och priser. Genomgång om du behöver det. Vi har också rabatt för dig som pluggar eller blivit pensionär. Chans att få testa olika sport- och träningsprodukter. Träningskortet omfattar gym , kondition och gruppträning på alla STC klubbar i Falun.


Teckna dig senast februari och träna helt kostnadsfritt februari och mars. Klubbavgift 3kr och kortavgift 1kr tillkommer. Hej på Er Förändingar på gymmet sker så sakteliga. Vi har nu möblerat om en hel del och flyttat maskiner samt flyttat benrummet till g:a spinningsalen och hantlarna till gamla benrummet.


Life gym priser

Spinningsalen är idag en trappa upp i g:a stretchrummet. Prisvariationerna beror på valet av träningscenter och region. Oavsett om du ska starta gym eller komplettera befintlig maskinpark, kan vi erbjuda unika produkter och koncept som kan hjälpa dig att behålla dina medlemmar och maximera avkastning på din investering.


Här hittar du aktuella priser ! SPECIAL – VI LÖSER DITT TRÄNINGSKORT Har du ett träningskort på ett annat gym i Hudiksvalls kommun som ännu inte löpt ut? Vi ”löser” ditt befintliga träningskort när du tecknar ett årskort eller autogiro bundet månader. Gymmet har modern utrustning med stor variation.


En bra kombination av maskiner, fria vikter och konditionsmaskiner gör att det finns något som passar alla, från nybörjare till dem som är vana att träna på gym. Trivselregler i gymmet. För att alla ska trivas och känna sig säkra på gymmet finns särskilda regler. Som redan befintlig autogirokund på Fysicum har du möjlighet att teckna om ditt pågående avtal för att kunna ta del av erbjudandena ovan. Besök oss i receptionen på respektive anläggning för mer information om hur det går till och hjälp med det.


På ett mjukt gym kan du träna mångsidigt, såsom tricking, parkour och övrigt stunts. Madrassens elasticitet ka n justeras genom att minska och öka på luftmängden. Mittlinjen hjälper dig t. Tonårskort Priserna gäller från året du fyller 1 till och med året du fyller 19.


Kort med tonårsrabatt kan du köpa på anläggningen, ej via webben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg