torsdag 15 mars 2018

Folkrepubliken lugansk

Folkrepubliken lugansk

Ukraina klassificerar folkrepubliken i sin helhet som en terroristorganisation. Området norr om staden Luhansk har även fortsatt att kontrolleras av Ukraina och lokala självförsvarsstyrkor. Folkrepubliken Lugansk erkänns inte internationellt, då området erkänns som en del av Ukraina. Valen anses olagliga och ogiltiga av EU. Kurt Volker, USA:s speciella sändebud till Ukraina, kallade dem ett hån.


Datan i mallen används i stället av andra mallar, till exempel Mall:Flagga. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Ockupationerna av statliga administrationsbyggnader spred sig därefter till andra städer i regionen.


Amerikanerna är inte nöjda med vissa av kompromisserna – fredsbevararna måste få tillgång till Lugansk - respektive Donetskrepublikens hela territorium, inklusive gränsen mellan de båda republikerna och Ryska federationen. Petro Porosjenko anvisningar att tills vidare låta Mariupol (som några dagar tidigare åter kommit under central ukrainsk kontroll) sköta oblastets. Då valdes parlament och presidenter för. Läget lär vara stabilt för sepratistledaren Igor Plotniski.


Folkrepubliken lugansk

Den ukrainska separatistledaren Igor Plotnitski har skadats i en bombattack i Luhansk i östra. Uttalande från EU:s utrikesrepresentant på EU:s vägnar om de planerade ”valen” i den s. På plats: Maktkamp i Lugansk – statschefen avsatt. Den november rullade säkerhetsstyrkor in i staden Lugansk på order av inrikesministern och chefen för republikens säkerhetstjänst. Ansvar ig för separatistiska ”regeringsaktiviteter” som genomförs av den s. Militärchefen i den självutnämnda folkrepubliken Lugansk i östra Ukraina dödades av en bilbomb på lördagen.


Han är det senaste offret för en rad. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Utför alltjämt ”regeringsaktiviteter” för ”Folkrepubli­ ken Lugansks reger ing” som särskilt sändebud för den s. Jag fick många intryck under min vistelse i Lugansk.


Att befolkningen uppfattar den nuvarande ukrainska regimen som en aggressor och fiende, och att nästan alla vill bli en del av Rysslan är det ingen tvekan om. Example sentences with Luhansk, translation memory. Public ‘organisation’ that presented candidates in the so. Provinsen Lugansk är en av två provinser (eller oblaster, som de kallas i Ukraina) som upprättat så kallade självständiga folkrepubliken.


Lugansk ligger längst österut vid gränsen mot Ryssland. Största stad heter också Lugansk. Läkare Utan Gränser tvingas upphöra med den medicinska och humanitära insatsen i Lugansk.


Detta efter att myndigheterna i den självutnämnda folkrepubliken Lugansk inte har gett oss tillstånd att fortsätta med arbetet. Som en följd av beslutet riskerar befolkningen att bli utan tillgång till livsnödvändig sjukvård och mediciner. Oleg Anasjtjenko omkom när bilen exploderade. Republikkens myndigheder arrangerede maj - sammen med de tilsvarende myndigheder i nabo-republikken Donetsk - en folkeafstemning for at søge legitim støtte for deres proklamation.


Val har hållits i de rebellhållna delarna av östra Ukraina där separatister med stöd från Kreml har lagt sin röst på nya ledare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg