söndag 4 mars 2018

Göteborg universitet

Sveriges största högskoleprovsida. Besegra högskoleprovet och nå dina mål nu! Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap.


The University of Gothenburg meets the challenges of society with diverse knowledge. The university has 45students and 4employees. World-class research, 4courses and 1degree programs make it one of the most popular in Sweden.

Sök bland våra utbildningar, hitta studievägledare, läs om hur universitetsstudier funkar och inspireras av studenter. Psykologi är vetenskapen om människors tankar, känslor, beteende och samspel med andra. Psykologi berör hela vårt samhälle och här på institutionen forskar.


Sahlgrenska akademin främjar människors hälsa genom forskning och utbildning i medicin, odontologi och vårdvetenskap. Våra utbildningsprogram är bland de mest. Kurser och program på grundnivå kan du söka efter gymnasiet. Program på grundnivå är ofta 3-år långa.


Komplettera din nuvarande högskoleutbildning med en. IT- universitetet är ett nätverk för att främja forskning, utbildning och samverkan inom IT och kommunikation i Göteborgsregionen.

Verksamheten fokuserar på gränsöverskridande uppgifter och projekt som spänner över flera institutioner och fakulteter för att uppnå dynamik, nya tvärvetenskapliga landvinningar och synergieffekter. Här hittar du forskning och utbildning med globala perspektiv och fokus på hållbar samhällsutveckling. Vår forskning och utbildning har ett syfte: att påverka och bidra till en positiv samhällsutveckling.


En del stipendier handläggs centralt med beslut av speciellt utsedda nämnder, några bidrag administreras av en fakultet och vissa handhas helt och hållet av en institution. På institutionen för biologi och miljövetenskap (BioEnv) bedrivs utbildning och forskning inom en rad områden som har det gemensamt att de handlar om världen. Hos oss studerar du historia, arkeologi och antikens kultur och samhällsliv samt lärarutbildningen i historia. Forskning och utbildning inom kulturvård omfattar hur kulturarvet skall tas om hand. Demokrati, klimatförändringar, mångfald och konflikter om rätten till.


Folkuniversitetet i Göteborg. Kanske vill du lära dig ett nytt språk eller starta ett band? Här finns jobbcoacher för dig som är arbetssökande.


Statsvetenskapliga institutionen kännetecknas av framstående forskning, kompetenta lärare och ett stort samhällsengagemang. Här samlas duktiga forskare och studenter från hela världen. Du kommer att se det mesta med nya ögon efter din tid i ett annat land.


Vem du än är, vad du än vill jobba med – internationell erfarenhet är en stor fördel och ser väldigt bra ut på meritlistan. Hur människan fungerar. Under första delen av utbildningen får du som student teoretisk kunskap om hur människokroppen är uppbyggd och hur den fungerar.


Att forska under pågående studier är svårt att hinna me men det är ganska vanligt att studenterna arbetar med olika forskningsprojekt vid universitetet under sommaren. Skall du börja på juristprogrammet till hösten?

Vi har ett stort antal skolor inom konst och hela estetområdet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg