måndag 26 mars 2018

Sellpy

Vi hjälper privatpersoner och företag. Gäller ej ordrar innehållande varor från Tradera eller. Vi möjliggör för alla att leva cirkulärt. Inspireras av våra tips kring hur du konsumerar och lever mer cirkulärt.


In och fynda för att maxa detaljerna! VARNING för detta oseriösa företag. Resten skänks till välgörenhet. Det är den avgiften som ofta gör att kundens vinst blir betydligt lägre än förväntat och nu ändrar företaget sin marknadsföring för att minska missförstånden. Fungerar suveränt digitalt och även den personliga servicen via mejl när man har funderingar.


De ger kunder möjligheten att på ett enkelt sätt ge sina kläder ett andra liv. De ger oss en insikt i en för oss ny affärsmodell som bygger vidare på vårt engagemang i återvinning. Du kan inte sälja kläder från budgetkedjor, enstaka böcker och DVD-skivor, omärkt porslin osv. Det som inte säljs skänker de till välgörenhet. I samband med vår flytt i augusti gjorde vi oss av med stora mängder saker.


Skickade in två överfulla påsar till dom med blandade kläder ,väskor och dylikt. Minst väskor var sprillans nya och aldrig använda då jag förköpt mig av dom på Irlan en klocka och diverse andra kläder. Det jag tvekar på är att man bara får av vinsten. Sellpy ska ha minst kr. Från oss handlar du kvalitetssäkrade.


Bolaget har i dag fler än 2anställda och är ett av de största e-handelsföretag som inte har kollektivavtal. Huvudkontoret ligger i Frihamnen i Stockholm. HM investerar för att understödja bolagets internationella expansion. Hittills har det handlat om runt miljoner kronor.


Sellpy

Nu meddelar klädjätten att man går in som majoritetsägare i bolaget, via investeringsarmen CO:LAB. Tack Minimalisterna för ett trevligt blogginlägg och tack alla ni som har kommenterat! HM-Gruppen har förbundit sig att inom ett par år investera miljoner kronor och kommer att sitta på runt procent av aktierna när alla investeringar är gjorda. Det är sannolikt bara pengarna som är intressant. Man brydde sig inte ens om att kommentera anmälningen som kommit till KO, vilket KO såg allvarligt på.


Jo, om jag förstod människan rätt så har sellpy nåt avtal med tradera. Få insikter inifrån om jobb, löner, bästa kontorsplatserna och om VD:ar. Jämför betalningen för populära roller och läs om teamets balans mellan arbete och privatliv. Det var dags att göra plats i garderoben och plocka ut de plagg som förtjänar att användas mycket mer. Herregu chansen att någon köper begagnade trosor (oanvända eller inte) måste vara minimal.


Sellpy

Det mesta transporteras hållbart med cykel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg