torsdag 29 mars 2018

Citat om vänskap svenska

Om du har få eller många spelar det ingen roll. Vänskap har bara en betydelse. Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem. En god vänskap betyder allt i denna värld.


Att tycka om någon är en process där båda förändras. Flera citat om vänskap.

En vän är någon som vet din hjärtans sång och kan hjälpa dig sjunga orden när du glömt dem. Men om du har som utgångspunkt att vara en vän, hittar du dem överallt. Om oss Välkommen till amelia.


Låna läst och älskad – amelia känner den svenska kvinnan, bättre än någon annan. Hon som vill hinna allt, ha koll på trender och nyheter inom hälsa, skönhet, sex, relationer och karriär. Som vill bli inspirerad till en enklare vardag och roligare ledighet.


Citat om meningen med livet. Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera bra citat om vänskap.

I nöden prövas vännen. Visdomsord om vänskap. Vår samling med de bästa visdomsorden och citaten om vänskap ! Tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner! Ta till dig vad som står i dessa citat och fundera över relationen du har med dina vänner. Idag vill vi dela med oss av sex fantastiska citat om vänskap som du kan reflektera över… citat om vänskap som får dig att tänka ”Han som söker efter en vän utan defekter kommer förbli utan vänner” Detta turkiska talesätt uppmanar oss att reflektera över vad vi kräver av andra i jämförelse med vad vi kräver av oss själva.


Ingenting beskriver ens bästa vänner bättre än citat om bästa vänner. Din bästa vän är inte bara en annan person, utan en vän i ett helt annan känsloregister än med dig. Detta beskrivs i dessa citat om bästa vänner. Några av dem är klassiker som alla känner igen, medan vissa är svenska citat som är lite mer okända.


Här hittar du vår samling av svenska citat. Oavsett så hoppas vi att du hittar citat som du tycker om ! Du får gärna tipsa dina nära och kära om dessa svenska citat ! Vi tror att även de kommer hitta några guldkorn här. Här har vi samlat favoritcitat om livet, citat om kärlek, citat om vänskap och citat som peppar när det känns lite tungt Ordspråk om Vänner och Ovänner och citat om Vänner När man sviker någon annan sviker Ofta kan man bäst visa sig som sina vänners vän genom att inte. Behöver du förslag för fina citat om vänskap ? Många människor som tror sig ha skapat ett hem att leva i, märker ganska snart att de bara öppnat ett värdshus för sina vänner.


Nalle Puh som vi alla borde bära med oss.

Newsner ger dig nyheter som berör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg