tisdag 6 mars 2018

Dn på stan

Sök, hitta och boka min restaurang på thefork. Utforska utbudet av STAND. Populärt och unikt märke. High fashion designs i hög kvalitet. Vi har ett stort sortiment av exklusiva brands.


Dn på stan

Kontakt På Stan -kalendariet Tipsa klubb. Nu kan du välja mellan tre olika startsidor på DN. Riks, Sthlm eller Gbg. Allt utom lokala nyheter från storstadsregionerna.


Varje restaurang besöks anonymt minst två gånger, av olika personer. De testar många olika rätter och bedömer mat, dryck, miljö, service och prisvärdhet. Betyg sätts på en skala mellan och 5. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Märk kuvertet ”Luckor”. Uppge namn, telefon dagti gatuadress och postadress.


Dn på stan

Idag, tisdag, lanserar DN den nya På stan -sajten. Till slut får vi bort vår beta-stämpel, säger Axel Björklun chef för På stan. Barn i stan hälsade på illustratörerna Filippa Widlund och Cecilia Heikkilä i deras ateljé och spanade in alla fina illustrationer i de nya Muminböckerna. Här hittar du alla artiklar om Gulddraken från dn.


På Stans chefredaktör Axel Björklund har bett att få återkomma med en kommentar. På Stan gjordes om och man satsade även stort på På Stan -sajten. DN -ledningen avbrutit förhandlingarna med facket.


Dn på stan

Därför är det inte heller helt klart hur bemanningen kommer att se ut framöver, säger Nicholas Wennö. Dagens Nyheters guide till kultur och nöje i Stockholm. I oktober förra året lade DN ned På Stan som en egen rygg och införlivade den i kulturdelen. DN förvänts gå med över 2miljoner kronor i förlust i år och tillträdande vd:n Gunilla Herlitz vill dra ner på antalet tidningsryggar.


Dn På Stan har genomfört en redesign på webben och papper. Det ser snyggt ut och DN :s innehåll brukar normalt hålla hög kvalité. Men bloggen är nog det sämsta jag sett ur sökmotorsynvinkel. Rubrikerna är bilder och därmed oläsliga för sökmotorer.


Tips på saker att göra som är öppna nästa varje dag. Besök vackra utomhusmuseet Skansen. BigBenStandUp - Prisbelönt gratis Stand Up varje måndag, tisdag, torsdag och söndag.


Big Ben Pub, Folkungagatan 9 Södermalm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg