måndag 5 mars 2018

Whirlpool mikrovågsugn 6th sense

Kvalitet till bästa pris hittar du online hos Bygghemma. Se alla erbjudanden och köp nu! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!


Whirlpool mikrovågsugn 6th sense

Mikrovågsugnar Crisp-pannor, ångkokning,. Kombinationsteknik som ger samma flexibilitet vad gäller tillagning som traditionella ugnar. Crispfunktion, för frasiga, gyllenstekta quicher, pizzor och pajer. Sensorer känner hela tiden av matens fuktnivå och anpassar tillagningstid och effekt för att ge perfekt resultat varje gång.


Du är nu lycklig ägare till en fantastisk produkt som är utrustad med nya CHEF MENU som har automatiska recept att tillaga och njuta av! I denna kokbok finner du en guide som hjälper dig i tillagningen av alla dessa delikata recept. Välkommen till PriceRunner! Whirlpool Chef Plus mikrovågsugn MCP345WH.


Whirlpool mikrovågsugn 6th sense

När du är på jakt efter en bra mikrovågsugn kommer du säkerligen att hitta den på bygghemma. I sortimentet hittar du även produkter från Gram, Panasonic och Sharp. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom elektronik. Extra stort ugnsutrymme på liter.


TH SENSE Technology Självsäker matlagning. Kom ihåg att uppge modell-, produkt- och serienummer från typskylten. Köp dina reservdelar online på Quickparts. Jet Defrost-program för.


Whirlpool mikrovågsugn 6th sense

Har du en fråga, kontakta oss på tfn. Köp mikrovågsugn på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Stilren mikrovågsugn i rostfritt stål med en volym på liter och en effekt på 7W. Sense -sensor, Smal design.


Inbyggnadsmikrougn med grill samt crispfunktion. Sensorer justerar programmen under tillagningen och anpassar programmet från gång till gång så att resultatet alltid blir bästa möjliga. Enastående besparingar. Kombiskåpet har en nettovolym på 1respektive 1liter.


Dörrarna är högerhängda men omhängningsbara för att passa i ditt kök. Med mikrovågsugnen följer bland annat recept på gammaldags chokladkaka, som bakas på mindre än halva tiden, jämfört med vanlig ugn – endast minuter. Den lyxiga känslan av hembakat i köket får du oavsett.


En helassisterande matlagningsupplevelse där programmet hjälper dig att tillaga din matträtt till perfektion. Luckan öppnas med enkelt med ett snyggt handtag och reglering av mikron sker elektroniskt. Resultatet är perfekt rent diskresultat, med minsta möjliga förbrukning av ti vatten och energi.


Allt du behöver göra är att starta programmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg