fredag 27 april 2018

Vägguttag utanpåliggande svart

Vägguttag flera färger och modeller. Bästsäljande från Schneider Electric. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Upp till rabatt i Svarte.


Missa inte chansen, boka nu!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter samtycker du till vår policyförklaring. På BAUHAUS hittar du utanpåliggande , infällda, jordade och ojordade uttag i många olika färger som exempelvis svart , vit och silver. Föredrar du välkända serier som Renova, Exxact och Trend från Schneider Electric? Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Vanliga vägguttag och grenuttag har större betydelse än vad många tror för vad vi kan göra på olika platser i våra hem. Jussi vägguttag med integrerad jordfelsbrytare.

Ytterligare vägguttag kan seriekopplas, vilka då också blir skyddade mot jordfel av den inbyggda jorfelsbrytaren. IP44-godkänt utanpåliggande vägguttag med jord och skruvplint. I äldre hus saknar man dock ibland skyddsjorden, som har till syfte att göra elanvändningen i ditt hem säkrare. På HORNBACH kan du köpa strömbrytare och vägguttag som antingen är jordade eller ojordade.


Svarta vägguttag i IPutförande från Elko. Svart design som blir diskret mot mörka och röda fasader och som sticker ut som en fräck detalj mot ljusare fasader. Eluttag som fungerar både utomhus och våtrum.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Förutom våra vägguttag hittar du även andra praktiska produkter inom elinstallation, till exempel strömbrytare, kablar och kopplingsdosor. Förutom att dina vägguttag ska vara funktionella och hålla hög kvalitet är det såklart även viktigt att de passar in fint i din övriga inredning. Här finns många snygga vägguttag i olika design. Välkommen in till Sekelskifte och våra strömbrytare och vägguttag i svart bakelit!


Utanpåliggande eller infällda strömbrytare i 20-talslägenhet? Jag har en 20-talslägenhet med originalströmbrytare i garderoberna som är likadana som de utanpåliggande med vipp i svart bakelit. Jag skulle gärna vilja återställa strömbrytarna,.

Kapslat vägguttag av svart bakelit med säkerhetsklass IPför utanpåliggande väggfästning i fuktiga och tuffa miljöer. Tvådelad låda och lock av bakelit med en lateral ingång. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


AX, 250V, jordat, petskyddat. Du får sätta dubbla envägsuttag. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel. Jordat 2-vägsuttag från Elko:s RS-serie! Detta utanpåliggande vägguttag från Elko har två jordade uttag med petskydd. Kablar ansluts via snabbanslutning och bottenplattan har ursparingsmarkeringar för mm rör.


Samtliga plastdelar är tillverkade av halogenfri termoplast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg