onsdag 4 april 2018

Hur tänker män om kärlek

Man kunde tro att alla tänker och känner likadant, men du vet, Mars och Venus osv. Jag skulle kanske tänka mig att man vill gärna bli kär någon för att rymma från sina egna problem när man mår som dåligt men man gör inte det med medvetenhet. Men om inte det är kärlek varför tänker man då på den personen man ”blev kär i” när man inte mådde bra, som man olyckligtvis inte hade en chans med denna person. De sju stegen av kärlek. De känslor av kärlek kan vara samma för båda könen, men de olika stadierna i kärlek är en helt unik upplevelse.


Förstå hur män tänker och hur män blir förälskad.

När kvinnor blir förälska är det fylltv lycka och” saknar-dig” texter. Om man verkar nervös, obekväm eller tappar kontrollen kan det var ett problem. Hos båda könen ökar nivån av kortisol i blodet, vilket i sin tur minskar mängden serotonin, en signalsubstans som ger en lugnande effekt. Om du är attraherad av den andra personen kan du fastna i ett tillstånd av besatthet och fixering. Antingen romantisk kärlek som består av passion och intimitet, kamratlig kärlek som bygger på intimitet och dedikation till relationen eller ensidig kärlek som bygger på passion och dedikation.


Det finns tre komponenter. Den allra starkaste kärleken finns i det som kallas den perfekta kärleksformeln. Den består av alla tre komponenterna.


När män blir kär, är det bara annorlunda.

Så hur förälskas männen och vad som verkligen händer i människans sinne? För män är kärlek en lycklig upplevelse, men kärlek sparkar inte riktigt in ett tag. Sättet att sörja på varierar dessutom mellan män och kvinnor och det har gjorts många studier om hur och varför dessa skillnader existerar. Som alltid finns det många undantag men man har lyckats skönja vissa särskiljande drag mellan mäns och kvinnors sorgearbete.


Här avslöjar männen själva hur de egentligen fungerar. Spana in deras råd till alla tjejer här! Bli inte upprörd om det tar oss ett tag att sms:a tillbaka. Kan man tänka sig frisk?


Vad beror panikångest på? Hur går man ner i vikt? Jag tycker att vi tänker ganska lika och så.


Jag är kanske en sån typ som genast börjar tänka på kärlek och sex och målar upp en fin bild av hur bra vi skulle kunna ha det. Därför vill jag höra lite tankar från män , vad tänker män när de umgås med en kvinna. Jag tänker oftast speciellt på hur det skulle vara att kramas och. Kärlek är en fråga om empati och omsorg, att vilja bry oss om någon annan. Lust handlar mer om belöning och drift.


Vi vet vad det är och hur det känns, men vi kan sällan förklara känslan. När man tittar på ett kärlekspar, kan man ofta se hur de har präglats av varandra. Om du känner dig mer motiverad och exalterad att åka någonstans när du vet att vännen i fråga kommer vara där är det ofta ett tecken på mer än bara vänskap.

Och om denna entusiasm plötsligt försvinner när du får reda på att din vän måste ställa in kan även detta vara ett tecken på kärlek. Jag undrar hur män tänker och känner kring kärlek , monogami och (livs)långa förhållanden. Ibland känner man som om en relation tar slut innan den borde ha gjort det. Något inom dig skriker att det fortfarande finns något där, och det är möjligt att ditt ex tänker och känner samma sak.


Men du vet inte hur du ska gå till väga. Att få tillbaka en relation kan vara väldigt komplicerat. Om du omedvetet är rädd för att binda dig kan det visa sig genom att du attraherar partners som redan är upptagna. Du behöver göra upp med dina förträngda sidor, fundera över vad du tror om dig själv och hur du signalerar det till andra.


Bli tillgänglig för kärlek. Skippa kravlistan för hur din blivande partner ska vara. Här kommer våra fem steg om hur man kan hantera obesvarad kärlek : 1. Fundera på om du går igång på olycklig kärlek. Om du inser att obesvarad kärlek är ett återkommande tema i ditt liv så kan det vara en god idé att ta ett steg tillbaka från situationen och analysera om det är ett beslut som du tar undermedvetet.


R DET RÄTT SÅ ÄR DET LÄTT, SÅN JÄVLA BULLSHIT ÄNDÅ - skrivet av Michaela Forni, devote. Aldrig så okomplicerat som folk säger, oavsett hur fin den är eller hur vackra människor man får stöta på i den. Vi har älskat och förlorat, vi älskar och hoppas på att få behålla. Oavsett om det kom som en blixt från klar himmel eller om du har anat att det var på gång så är det få saker som känns lika jobbigt som att bli lämnad av den man älskar.


Varför är det så svårt att komma över sitt ex?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg