måndag 16 april 2018

Bonde söker fru 2017 erik

Men tittarna kommer inte att få följa hans kärleksresa i tv. Den som vinner hans hjärta får en kille som inte tar något för givet. För tre år sedan kraschade hela hans tillvaro när han drabbades av cancer. Att han så ung söker den stora kärleken beror på sjukdomsbeskedet han fick som 19-åring. I känslosamma inlägg berättar de på sociala medier om det svåra beslutet att gå skilda vägar.


Här kan du lära känna honom lite bättre och skriva brev till honom.

Vi letar efter en stor gård runt Bollnäs som vi kan satsa på, säger Linnea Åberg. Bonde söker fru ”-paret Erik Bäckman och Linnea Åberg ska sälja sin gård. Vår kärlek har dött ut och vi har skapat en vänskap i stället, skriver Linnea Åberg på sin blogg.


Då ska du självklart söka ! Nu har han bestämt sig för att försöka få till en dejt. Nu har Erik Bäckman och sambon Linnea Åberg gjort slut. Paret har bestämt sig för att flytta till Hälsingland och letar nu efter köpare till gården. Fjolårets säsong innehöll mycket dramatik.


Inte minst programledaren Linda Lindorff var engagerad i hur det skulle gå för deltagarna.

Men allt slutade väldigt lyckligt. Nu berättar hon för Hänt att hon hittat kärleken i Markus, 2 De träffades på en kryssning och Lina fölll direkt för honom. Oroskorparna som så länge dömt ut kärleken mellan grisbonden Erik Bäckman, 2 och kassabiträdet Linnea Åberg, 2 har tystnat. Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Allt inom VVS, värme, kyla, vatten, santitet och ventilation, med fokus på kvalitet och service.


Jämtland och södra Norrland. Längtar du efter den stora kärleken? Vi söker nu nya bönder till nästa års säsong. Erik och Linnea håller ihop trots det väldokumenterade triangeldramat med Sigrid Bergåkra, 44. LÄS MER: Linda Lindorff om de grova porrbilderna.


Erik och Bonde -kollegan möttes i det populära TV-programmet. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev.


Det blir en fnittrig dejt. Men vad får bonden att skratta? Swedish dating show (Farmer Wants a Wife). Eller ansöka via webbformulär här! Bilder på bönderna finns i bildspelat ovan.

Ställ dina frågor till bonden i kommentarsfältet. Bönderna måste gör sina första val när tio potentiella partners ska bli sex. Beatrice, Ingvar, Erik och Rolf ställs inför ett tufft val då de måste skicka hem fyra stycken.


De som får den stora äran att stanna bjuds in till en gruppdejt med bönderna. I höst startar säsong med. Och det är ovanligt mycket frid och fröjd – i programmet var Per Sundin lycklig med sin Carola Kolenda, Erik Bäckman och Linnea Åberg hade precis flyttat ihop och Sigrid Bergåkra och Pål Mases var lika kära som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg