torsdag 26 april 2018

Thailand med barn vart

Search the best information on DirectHit. Här hittar du tips, information och inspiration. Vi önskar bo i ett lugnt område med fin strand. Jag och min man försöker komma på vart i thailand vi ska åka men blir lite osäkra. Det är första gången som vi ska åka långt med våra barn.


Finns det några bra tips på ställen?

Vi är inga som önskar mycket fart utan en mer stillsam plats med lite alternativ till resturanger. Ramada på Karon Beach, barnvänligt hotell med poolområden, vattenrutchkana, lekrum med leksaker, cyklar, bollhav osv där barnen får leka osv. Stranden är dock väldigt packad med mycke turister på solstolar (lite Mallis över det), mycket restauranger och puls på kvällarna, bra shopping.


Koh Samui är en favorit också. Om barnen , eller ni själva, får hög feber rekommenderas alltid att uppsöka sjukvård. Var noga med att förse både er själva och barnen med insektsmedel.


Vi hade med oss en barnvänlig variant från apoteket i Sverige, men det finns också olika varianter att köpa på de lokala apoteken. Dessutom är det oftast väldigt mycket mer prisvärt att flyga till Bangkok och sedan fortsätta inrikes med Air Asia, NOK Air, Bangkok Airways eller något annat flygbolag som flyger inrikes till bra pris.

Frågan är svår eftersom barn är lika olika varandra som vuxna är. Vissa älskar att bada, andra är rädda för vatten, vissa tycker det är roligt med städer, andra vill gå i skogen. David på en longtail-båt.


Kombinera kilometerlånga vita stränder med shopping, thailändsk mat och ett pulserande nattliv. Jag har varit där båda gångerna med barn , på stranden Khlong dao. Klong Dao Beach är långgrund och bred med finkornig sand som passar bra för barnfamiljer med små barn. Koh Lanta där vi har varit på thaimout x 2. Läs mer nedan för att få tips på resor med barn i den här delen av världen.


Du får också förslag på asiatiska resmål som är perfekta för er familjesemester samt sju tips på den bästa semestern med barn. Thailand är lätt att resa i med barn. Varför ska man resa med barn ? En resa med barn är inget mindre än livsbekräftande. Barnen var då i åldrarna månader, år och år gamla. Förutom vår familj på tre personer skulle min bror och hans flickvän samt vår mamma följa med.


Trots att landet är ett av vår tids mest älskade charterresmål finns känslan av exotism bevarad och det går att hitta resor med en egen pärlvit stran frodig natur och kultur.

Vi delar data med sociala medier, annons och analyspartners vilka kan kombinera datan med annan information som du delat med dom. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies som beskrivs i våra villkor. Den här webbplatsen kan innehålla marknadsföring av alkoholdryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg