onsdag 25 april 2018

Bq linköping

Bq linköping

Passa på och ladda l unchkort (10st) för 8kr. Fredagar avslutar vi veckan med att önska trevlig helg och så bjuder vi på dessert. På tisdagarna har vi traditionsenligt Raggmunk på vår meny, en tradition sedan starten. BAR BQ (tidigare under namnet Blue Ribbon). Alltid en vegetarisk lunchrätt varje dag.


Bq linköping

Medlemskapet är helt kostnadsfritt och du behöver inget kort. Det enda du behöver göra är att visa din legitimation i kassan. Vi gör våra utskick via sms och e-post.


Linköpings lunchguide anpassad för smarta telefoner. Varmt atmosfär med god mat och trevlig personal! Bergqvist skor är en kedja med butiker i Karlsta Arvika, Säffle, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro, Eskilstuna och Växjö. På vardagar mån-fre serverar vi lunch mellan 11. På menyn hittar ni allt från svensk husmanskost till italienska favoriter.


Hos oss finns det alltid ett. Vi serverar lunch, brunch, afterwork och À la carte. Lunchpris kr inkl salla hembakat bröd och dryck. Veckans Vegetariska: Mån-Ons.


Du hittar fler än lunchmenyer direkt här på startsidan. Använd ikonerna ovan för att sortera efter område. Vi erbjuder choklad och kaffe av högsta kvalitet. Välkommen till vår chocolateria. Vi har en mysig servering där du kan avnjuta en god kopp varm choklad eller.


Faktiskt, i just den byggnad där vi nu huserar. På något sätt sitter historien i väggarna på Storan. Och det är ju inte så konstigt egentligen – här har människor ätit, druckit, skratta och skålat i. Hitta billiga hotell och rabatter när du bokar med Hotels. Jämför hotellpriser, erbjudanden och läs objektiva recensioner om hotell.


Tusentals evenemang i hela Sverige. Det har Förvaltningsrätten i Jönköping beslutat. Kom och lär dig denna härliga glädjefyllda dans! Ingen partner eller förkunskaper krävs, bara att komma#128513; Kl.


Bq linköping

Socialdans till Swing-DJ. Mat kr, serveras från kl 18. De Klomp Restaurang o Pub. Detta efter att socialnämnden och skatteverket fattat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg