torsdag 12 april 2018

Com hem mina sidor

Com hem mina sidor

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Com Hem ger dig kompletta tjänster för bredban tv och mobiltelefoni.


Med allt på samma faktura och en kundservice när du har frågor. Mina sidor är din personliga Kundservice - öppen dygnet runt, årets alla dagar. Där kan du som kund hos Com Hem administrera dina fakturor, se samtalsspecifikation, uppgradera och köpa till tjänster och mycket mer. Mobilt BankID är en e-legitimation som du använder med hjälp av en app i din mobiltelefon när du behöver styrka din identitet på internet.


Mina sidor med mobilt BankID för att administrera dina abonnemang och tjänster eller göra beställningar. På Mina sidor kan du se obetalda och tidigare, betalda fakturor. Här hittar du OCR-nummer och andra uppgifter som behövs för att betala aktuell faktura.


Com hem mina sidor

Här kan du registrera en e-postadress för Mina Sidor. Denna kan sen användas för att sätta ett lösenord så att du kan logga in. Logga in med BankID på Mina Sidor så kan du betala, spara och låna. Då kan vi också ge dig ännu bättre hjälp om du har frågor om köp, sparkonton eller lån. För att det ska vara så enkelt som möjligt att vara kund hos Trollhättan Energi har vi skapat Mina sidor.


Du kan bland annat följa din elanvändning och jämföra användningen över tid. Om Vätterhem Vätterhem är det största bostadsbolaget i Jönköpings kommun. Här är Mina sidor - sidorna för dig som är registrerad på vår hemsida som sökande av lägenhet eller redan är hyresgäst hos oss.


Du kan också lägga in önskemål om bostadsbyte, se dina hyror, fakturor och hyreskontrakt. Det är på Mina sidor du registrerar en intresseanmälan för lägenhet om du vill söka en ny lägenhet hos oss. På Mina sidor finns en mängd olika tjänster. Bor du redan hos oss kan du också göra en felanmälan, söka bland och beställa tillval till din lägenhet, göra en bytesannons, (i de flesta fastigheter) boka tvättid och söka parkeringsplatser och garage. Vi använder cookies på forsakringskassan.


För att kunna använda Mina sidor behöver du acceptera cookies. Halmstads ledande energi- och avfallsbolag som levererar el, värme, kyla, sophantering och energitjänster till vår stad. Vi förser såväl företag som hem med. Du väljer själv ditt personliga lösenor som måste bestå av minst tecken och innehålla både siffror och bokstäver. Lösenordet kommer också tillsammans med ditt välkomstbrev.


Du loggar in dig med ditt personnummer och lösenordet. Ja, då har du kommit helt rätt. Här på Mina sidor kan du snabbt och enkelt logga in och ta del av våra tjänster – allt från att se vilka lägenheter som är lediga till att göra en felanmälan. Vare sig du är bostadssökande eller redan hyresgäst hos oss, behöver du registrera dig här för att få tillgång till Mina sidor. Logga in för att få tillgång till dina digitala tjänster hos oss.


Här loggar du in på Mina sidor. Vill du söka lägenhet hos oss? Då behöver du registrera dig. Sedan kan du bland annat: Söka lägenhet, studentlägenhet och p-plats. Ditt registreringsdatum är vägledande vid vårt val av hyresgäst.


För att få tillgång till självbetjäning genom Mina sidor måste du dock kunna identifiera dig. Den metod som används för identifiering är BankID.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg