måndag 9 april 2018

Bästa webbläsaren för windows vista

Om du fortfarande vill ha ett medföljande program i Windows är det Edge som gäller, men det är svårt att hålla sig till bara Edge med alternativ som Chrome, Firefox och Opera. Webbläsarna i sig tar väldigt lite ram men sidorna ska ju få plats Använd 64bitarsversionerna så sliper du begränsningar med att sidorna inte ryms i ram och skaffa mer ram om det tar slut, Man behöver flera olika webbläsare idag om det ska flyta bra så sluta jaga den bästa för det finns ingen som passar bäst till allt längre. Bra webbläsare för Vista 64-bit - Microsoft.


Kompatibilitet: Windows 8. Hittills pratade vi om vanliga webbläsare som hade ytterligare funktioner! Torch Browser framför oss, vilket är mer än en vanlig webbläsare , bäst lämpad för de hyperaktiva internetanvändarna som bara älskar att hantera nedladdningar.

Om din dator är riktigt gammal, som Windows Vista eller Mac OS X 10. Det bästa du kan göra är att byta till ett nyare operativsystem som Windows 8. OS X Mavericks eller nyare, men om det inte är möjligt så kan du åtminstone leta efter en webbläsare som fortfarande utvecklas för din dator. Microsofts senaste version av sin webbläsare är väldigt liten och snabb.


Dels går den snabbt att starta och dels laddar den webbsidor kvickt. Den innehåller också flera finesser för att skydda din personliga integritet och mot farliga webbsidor. Microsoft Edge ingår i Windows 1 och är en snabb webbläsare.


Använder du fortfarande Windows Vista är det dags att fundera på om det inte är hög tid att uppgradera till ett nyare operativsystem. Det innebär att den som använder Vista får klara sig själv om något händer.

Den automatiska formulärifyllaren är min favoritfunktion. Den är även den snabbaste webbläsaren bland alla webbläsare jag testat på min Windows PC. Läs om när supporten upphör för Windows Vista och allt du behöver veta för att uppgradera till Windows eller hitta en ny dator.


Support för Windows Vista har upphört - Windows Help Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Text, bilder, video och andra komponenter ska visas korrekt. Säkerheten måste också vara i topp, och webbläsaren ska vara så enkel att använda att du knappt behöver tänka på den. I detta test har vi satt tänderna i åtta webbläsare för Windows , så att du kan hitta den som bäst passar ditt sätt att använda internet.


Eftersom de är förinstallerade kör många dem av gammal vana. Men det finns intressanta alternativ. Här är några av favoriterna. Läs mer: Bästa webbläsaren du kan köra just nu. In desktop mode it’s the same story as with Windows 7: Safari knocked out first, IE winning on sheer speed and Chrome and Firefox competing on syncing and extensions support.


Internet Explorer takes an early bath here, because it no longer supports Windows XP or Windows Vista. Tillgängligt med den senaste uppdateringen till Windows som innehåller nya innovationer, funktioner och säkerhetslösningar. För att ge bästa upplevelse släpps uppdateringen via automatiska uppdateringar när din dator är redo. Om du hellre vill skaffa uppdateringen nu kan du ladda ned uppdateringsassistenten.


Safari internet browser för Windows från Apple. Väldigt snygg design och innovativt framförallt. Gratis webbläsare från Microsoft, utformad för att hjälpa dig skydda ditt privatliv och göra dig mer säker på internet.

Inte snabbast bland alla i listan men definitivt bra webbläsare och är i top3. Fasar för den dagen det är dags att byta dator och det är Vista istället för XP. Jag håller även med artikelförfattaren om att vissa saker har dom gjort jäkligt ickeanvändarvänligt, man måste VETA hur man skall göra, man kan aldrig lista ut. Jag fattar inte varför man inte gör som i flygindustrin. Det kanske agerar slött, tenderar att hänga sig och kanske till och med krascha.


Problemet kan ibland ligga i olika tillägg som har installerats. Information om andra tillgängliga säkerhetsuppdateringar finns i avsnittet Översikt på den här sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg