tisdag 24 april 2018

Koh lanta väder

Vi förhandlar så att du slipper. Vi erbjuder en härlig semester till lågt pris. Boka resan med Apollo - just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Vind hier verzorgingstips en alle informatie over de Lantana.


Koh lanta väder

Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Koh Lanta , Changwat Krabi. Prognosen levereras av YR och SMHI, se även dagens TV-Prognos och långtidsprognos för andra närliggande orter som Tambon Sala Dan, Tambon Ko Libong, Koh Hai, si kao, phi phi. Väder Ko Lanta , Krabi.


Det finns två årstider här: det varma och torra väder och det ”kyligare” och våta väder. Men temperaturen sjunker sällan under 27C året runt. Varma och torra årstiden November – April. Regnsäsongen maj - oktober. Man finner mest sol här från mitten av november till mars månad.


Koh lanta väder

Det är lätt att förstå varför. Det finns inte för många hotell, inte för många restauranger, inte för många turister och inte för mycket nattliv. Get your 3-Day weather forecast for Ko Lanta , Krabi, Thailand.


Sevärdheter i Ko Lanta : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Ko Lanta , Thailand på TripAdvisor. Som varmast kan det i december bli 3grader och som kallast grader. Vädret påminner om en bra svensk sommar, det vill säga lagom varmt och soligt. The Time Now är ett verktyg du kan lita på när du reser, ringer eller söker information. Havstemperaturen ligger på över grader så det är inga problem att ligga i länge, även för badkrukan.


Nedräkningen har börjat, snart är vi där. Solnedgång på Koh Chang Solnedgång på Koh Chang kan ibland vara mycket fina. Läs en översikt över klimatet.


Nederbörden varierar under året med de regnigaste månaderna oktober till december. Temperaturen varierar mellan ° C till ° C. Under februari till april är det som varmast då medeltemperaturen ligger på runt grader. Logga in för att följa detta. De lägre temperaturerna upplevs oftast natteti men som turist behöver man inte oroa sig för svala kvällar.


Hotell, Resorts, Bungalows och guide. Koh Samui är i regel varmt och fuktigt även kvällstid. Den behagliga temperaturen kombinerat med lugnt badvatten som också når temperaturer upp emot grader, skapar perfekta förutsättningar för en underbar badsemester. När man ska boka en resa till Thailand så måste man tänka på det där med vädret. Koh Phangan blivit så uppskattad för är behagligt under större delen av året så finns det perioder då man kanske upplever att det blir för regnigt.


Hur är vädret och hur skyddar man sig från solen? Härligast väder , och minst regn, är det under november till mars. Koh Samet, Mae Phim och Rayong har vi tröttnat på och Samet känns väldigt trångt.


Hua Hin levererar inte när det gäller stränder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg