torsdag 5 april 2018

Hänga upp lampa i fönster

Produkter som gör ditt hem unikt! Energibesparande fönster i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Fynda lampor nu - Fri frakt! Gör årets bästa fyn köp online nu!


Här hittar du ett rikt utbud fönsterlampor, framförallt hängande.

Framåt hösten och vintern är det mysigt att ha lampor i dina fönster. Vill du ha din fönsterbelysning tänd när som helst på dygnet gör du klokt i att välja en energisnål ljuskälla som LED. En snygg fönsterlampa ger ett ombonat och hemtrevligt intryck. Lys upp en tråkig dag med vacker fönsterbelysning.


Vi har otroligt många snygga fönsterlampor du kan välja mellan och sedan hänga upp i ditt fönster för att göra rummet komplett. Jag ska hänga upp tre fönsterlampor, som extrabelysning för växter, i ett sammanhängande fönsterparti med tre fönster. Det ska kopplas en timer till detta också.

Lamporna är så lätta att jag kan hänga dem i gardinstången, men de tygklädda sladdarna med vanlig stickkontakt som hör till är alldeles för korta, bara m. Vacker lampa för ditt fönster ! Denna lampa passar perfekt i fönstret i köket, hallen eller vardagsrummet. Modellen är stilren och klassisk och går bra ihop med övrig inredning. En fönsterlampa skapar en mysig atmosfär och bidrar till en hemtrevlig stämning i rummet. Bästa sättet att undvika bländning är att prova lampan i sin rätta miljö innan man köper den – köp lampan på öppet köp eller fråga om du får låna hem den.


Vi är duktiga på att inreda hemmets olika rum, men fönstren kan lätt glömmas bort. Att ställa några krukväxter på fönsterbrädan gör visserligen skillna men det går att göra så mycket mer. Dekorera med personliga föremål, ljusstakar, stilleben av miniplantor eller varför inte glossiga tidningar eller snygga böcker på hög? Har ni högt i tak och är långa i familjen så kan man sträcka sig till cm.


Det behöver nämligen inte vara en krukväxt upphängd i klassiskt flätad tråd. Testa istället att hänga upp kryddorna i metallburkar eller kanske lyfta upp fina växter i stålvajrar hängandes ute på balkongen. Bara fantastin sätter gränser.


Andra delar av hemmet som kräver speciella och anpassade lampor är belysning badrum, belysning för vardagsrum (exempelvis bokhyllebelysning) och belysning utomhus. IKEA säljer bara LED- lampor , för att LED förbrukar upp till mindre energi än traditionella glödlampor. Vi flyttade in i vårt nybyggda hus i maj och nu tänkte vi äntligen sätta upp fönsterlampor!

Men, nu ser vi ju att det inte finns några krok att hänga lamporna i. Delbetala i upp till månader. Snabba leveranser av lagervaror och fri frakt från 8kr. Genom att hänga eller ställa en lampa i fönstret får du genast ett hemtrevligt och inbjudande hem. I vårt sortiment har vi bland annat flera modeller av lamphållare med tygklädd sladd som du kompletterar med en valfri dekorativ ljuskälla.


När mörkret faller på kan det vara trevligt att lysa upp ditt hem. Att placera en eller flera fönsterlampor i hemmets alla rum hjälper till att skapa en mysigare känsla, både från insidan och utsidan. Här kan du välja att satsa på en enkel variant som smälter in eller någon mer utstickande design om du hellre föredrar det. Ofta sitter även en krok ovanför fönstret att hänga upp lampan i, Om du har flera fönster i samma rum kan det se vackert ut att ha likadana lampor i alla LED ljuskällor håller upp till gånger längre och använder sin väl uttänkta designlösning och det sätt som lampan överraskar med en enkel mekanisk.


Video: Häng lampan rätt! Med hjälp av ett par klossar får han upp fönstret i rätt höjd för att kunna göra fast det. Fönstret dras fast med 6-skruvar, som är långa nog att gå halvvägs in i fasaden. När skruvarna sitter kan klossarna plockas bort.


Nu återstår det bara att sätta upp fönsterbrädan. Star Trading, Konstsmide och PR Home. Adventsstjärnor har en lång och gedigen historia i Sverige.


Här finns prismor i olika former, färger och storlekar. Hängs upp i fönster eller i rummet. När solen lyser genom kristallerna skapas vackra regnbågar. Du kan även hänga något uppifrån, en lampa , en fin kvist i ett band eller kanske en amaryllis till jul, säger Jenny. Problemet med fönster är att alla är olika.


Husets ålder och arkitektur avgör storlek och djup och ljusinsläppet beror på vilket väderstreck de vetter åt. Det är bra att utgå från rummets funktion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg