måndag 23 april 2018

Bonde söker fru 2016 vad hände sen

Tiden har knappast stått stilla. Vad hände sen , Olle Pallars? Han avslöjar även att han har träffat en ny, Amelia. Bonde söker fru (TV4). I programmet får vi träffa henne och de berättar att hon redan flyttat in på gården.


Några har stadgat sig – och andra fortsätter att söka efter kärleken.

Längtar du efter den stora kärleken? Vi söker nu nya bönder till nästa års säsong. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Kärlek, passion, besvikelse, bondebarn?


Nu förklarar hon vad det var som hände. Intresset för tillbakablicken var stort och tittarsiffran landade på hela miljoner, enligt siffror från MMS. Om jag ska vara ärlig minns jag knappt vad som hände i förra avsnittet eftersom.

Och sen erkänner hon att Annie är ett. Händelsen borde inte ha tagits upp över huvud taget, säger Erik Bäckman. Bönderna själva tycker att uppmärksamheten är överdriven.


Det stod dock tidigt klart att Charlie Guldvinge från Östersund var en av favoriterna för hästbonden. Jag har hittat kärleken i mitt liv. Det hände ganska så nyligen. Det är ganska så nytt fortfarande. Vi har känt varandra ett bra tag, vi har varit kompisar länge, men sen utvecklades det till något mer, sa Frida till Aftonbladet.


Och det är ovanligt mycket frid och fröjd – i programmet var Per Sundin lycklig med sin Carola Kolenda, Erik Bäckman och Linnea Åberg hade precis flyttat ihop och Sigrid Bergåkra och Pål Mases var lika kära som vanligt. Vi får dessutom reda på vad som hände med bonden Jennie som var med i castingprogrammet i våras. Jag håller verkligen med dig på alla punkter. Vad är det för någon jäkla toyboy hon är ute efter, någon som bara gör som HON vill och är en ”förnäm älskare” (quote från förra veckan).


Sundbyholms slott och sedan hem till böndernas gårdar. Nu har hon flyttat 1mil norrut från Varberg till Boden. Karolina Widerström och Sofia Dalén pratar om bönderna , dejterna och avsnitten.


Tillbakablickar på tidigare säsonger, forna favorit- bönder och episka klipp. Häng me det kommer bli en dramatisk säsong av världens bästa dejting-program! Picknick och massa gos ute i naturen.

Mysigare än mysigt och bonden har tid att ägna sig åt dig. Han tar hand om dig och har tid att överraska med något nytt, nästa varje dag. För två av bönderna slutar det i stället med att de spenderar natten med varandra. Susanna Karlsson är både tittarnas och killarnas favorit.


Därför hånglar hon med flera samtidigt som hon planerar sin vigsel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg