tisdag 17 april 2018

Söta bebisar

Finns det en vetenskaplig förklaring till varför bebisar är söta ? Här är söta katter på glasbord. Man kan förstå att en art uppskattar sina egna bebisar , men faktum är att även hundvalpar, kattungar, kaninbebisar och grodyngel uppfattas som riktigt söta. Pojken vägde tio gram mindre vid födseln än den tidigare rekordinnehavaren, en pojke som föddes i Japan i augusti förra året.


Enligt statistik från amerikanska University of Iowa finns det bara fall där bebisar fötts med en vikt på under 3gram och överlevt.

Om er bebis inte längre är bebis , finns det även billiga barnkläder att handla. Men innan det – Frossa i vårt urval av babykläder på nätet. Vi satsar hårt för att du som kund ska känna dig trygg när du väl letar efter kläder till ditt barn. Därför finns vi alltid tillgängliga för dig och din bebis. Bebis Nya Studenter Söt.


Little Girl Baby Flicka. Det där om alla söta bebisarna. Vi har alla en del saker gemensamt – bland annat att vi alla har varit bebisar en gång i tiden.

Men jag kan ju knappast stoltsera med att jag själv tillhörde kategorin ”gulliga barn”. Men som sagt så är det ju tur att alla föräldrar verkar blinda och älskar sina barn gränslöst oavsett. Och deras personlighet väger ju upp såå mycket mer än en bild kan beskriva. Avdelningen för bebistillbehör hos Zalando är som ett paradis för den nyblivne föräldern. Självklart vill vi att din nyfödda bebis ska få den allra gosigaste nallen, den mjukaste bebisfilten och den skönaste sovpåsen.


Här hittar du barnkläder både till nyfödd bebis och äldre barn. Vi har även babyprylar, babyleksaker och leksaker till barn. Om det är en present kan vi även presentförpacka den med omsorg och inkludera ett hälsningskort med din personliga hälsning (väljs i kassan).


Söta Petra bor med sin mamma i Ystad. Vektorbilden Söta bebisar i blå kläder. Forskning tyder på att bebisar redan vid 8-månaders ålder har en komplex förståelse för social interaktion och hierarkier. De som läst avsnittet om bebis – snabba fakta om din bebis läste även mer om bebisars längd vid födseln samt om att föda med Doula. Har ni blivit bjudna till temafest?


Glöm inte bort familjens bäbis! Vi erbjuder nätets största utbud på maskeradkläder för bebisar. För att vi vill inkludera alla, varendaste kotte!

Vi har så många olika maskeraddräkter för bebisar , så det finns ingen orsak att inte låta minstingen delta i festligheterna. Här bjuder vi på några oemotståndligt söta bebisar att inspireras av. Sötare ekorre blir nog svårt att hitta! Blomstrande bebisar piggar upp vem som helst!


Två bebisar kommer lastade med glass i stora lass! Mini-Mario är redo att jaga bossar och rädda prinsessan. Hur mycket kläder de minsta barnen behöver handlar till stor del om hur ofta föräldrarna är beredda att tvätta.


Utgå från lager på lager-principen så kan du lätt och smidigt klä bebisen rätt när temperaturen ändras. En enkel body och ett par mjuka byxor är ett perfekt vardagsplagg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg