tisdag 17 april 2018

Torkvinda

Torkvinda

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Hitta ditt närmaste varuhus.


Torkvinda

De flesta torkvindor består av fyra eller fem armar mellan vilka ett klädstreck har hängts upp i många varv. Att torka kläderna på en torkvinda går båda snabbt, speciellt när det blåser, men är också miljövänligt. Låt din tvätt hänga med stil på denna exklusiva 4-armade torkvinda , helt av aluminium.


Torkvinda av pulverlackat stål och med m lina. Förankringsdetaljer medföljer. Det finns många vitvarubutiker och stormarknader som erbjuder olika torklösningar och inte bara torkvindor. Köpinformation, leverans och returer.


Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp. Att låta tvätten torka utomhus på en torkvinda är både energieffektivt och miljövänligt.


Köp en torkställning med stor bärkraft som smälter in i din trädgård och njut av den fräscha känslan av naturligt vädrade textilier. Byggmax har torkvindan och tillbehören du behöver! Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben.


Kontrollera din e-postadress. Praktisk justerbar torkvinda för trädgården. Höj- och sänkbar, anpassas enkelt efter önskad arbetshöjd. Kan fällas ihop när den t. Torka tvätten på ett energieffektivt sätt! Menuetts torkvinda kan roteras 360° vilket gör arbetet lättare när man ska hänga mycket kläder.


En torkvinda ger dig gott om plats för nytvättade kläder, lakan eller täcken. Lina i tåligt material (UV beständigt). Du slipper köra energislukande torktumlare och du minskar användningen av strykjärnet.


Här finns torkvindor för alla trädgårdar och uteplatser, i flera olika storlekar och färger. Vägghängande torkvinda tillverkad av aluminium. Vindan har hela meter torklina och klarar en belastning på kg. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Dessa smidiga torkvindor kan användas och sättas upp utomhus för att torka tvätten med vindens hjälp. Både torkställning och torkvinda finns i praktiskt hopfällbart format för alla typer av hem och trädgård. Höjdjusterbar, stabil och lätt torkvinda av aluminium med meter lina.


Torkvinda

Med en torkvinda kan du torka din tvätt effektivt samtidigt som du kan sänka dina elkostnader. Att torka tvätt i torkskåp eller torktumlare är inte att rekommendera för den som vill minska sin elkonsumtion. Med hjälp av en torkvinda kan du hänga upp din tvätt och låta den lufttorka på bara några timmar. Du kan hänga en full maskintvätt på vår torkställning.


Hos JYSK hittar du ett brett sortiment av torkställningar och torkstativ i olika storlekar och modeller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg