måndag 2 april 2018

Friggs dvitamin

Gratis frakt, supersnabb leverans och oslagbara priser hos Apotea. Högdoserad Vitamin D av högsta kvalitet - se hela utbudet Vitamin D här! Vitamin D bidrar till ett normalt immunsystem, nervsystem och till normal celltillväxt.


Köp produkter från Friggs på Gymgrossisten. D Vitamin är ett viktigt vitamin för oss som saknar dagligt solljus.

Svenskt Kosttillskott har ett stort utbud av D Vitamin i lager. D-vitamin bidrar till att bibehålla en normal benstomme och till immunförsvarets normala funktion. God frisk smak av citron. Bra komplement till den vanliga kosten! Friggs Kosttillskott finns i flera format och smaker som täcker olika behov.


Känner du att du saknar vitaminer eller vill förebygga inför förkylningssäsongen. Extra tillskott av vitaminer och mineraler är i så fall bra att fylla på med av det som saknas. Friggs B-vitamin Kosttillskott med olika B-vitaminer.

Vi har flera brustabletter i goda smaker? Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), vitaminer (nikotinami pyridoxinhydroklori tiaminmononitrat, riboflavin, kalcium-D-pantotenat, pteroylmonoglutaminsyra, D-biotin, cyanokobalamin), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror). En tablett ger µg D-vitamin vilket är den rekommenderade dagsdosen för vuxna och barn över år.


Friggs D-vitamin innehåller µg D-vitamin vilket motsvarar 5 av den rekommenderade dosen per dag. Friggs står för goda, hälsosamma och genomtänkta produkter av hög kvalitet. Friggs är numera en del av Midsona Sverige och all produktutveckling sker i Sverige och bedrivs av företagets egen utvecklingsavdelning. Namnet Friggs kommer från den fornnordiska gudinnan Frigga som såg till att skörden var riklig. Friggs c-vitamin Apelsin brustabletter är sockerfria och snabblösliga.


Innehåller vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion. Löses snabbt i vatten. Prova våra goda majskakor, minicookies och knapriga knäckebröd! Hos oss på Friggs hittar du spännande innovationer och välkända klassiker.


Alla talar om vikten av D-vitamin , men Testfaktas analys visar att du inte alltid kan lita på vad som står på pillerburken. När Testfakta lät analysera innehållet i olika vitaminburkar som säljs i Sverige visade det sig att skillnaden mellan det som stod på förpackningen och hur mycket preparaten innehöll ibland var stor. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa.


Massor med vitaminer, mineraler och kosttillskott på nätet.

Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig! D-vitamin Tuggtablett från Friggs är ett utmärkt kostkomplement med kolekalciferol i en välsmakande brustablett. Friggs senaste nyhet inom serien av funktionella teer är speciellt ramtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin , alltså det vitamin vi i huvudsak får i oss via solen. D-vitamin från Friggs är en välsmakande tuggtablett med frisk smak, som enkelt löses upp i ett glas vatten.


En tablett innehåller mcg D-vitamin , ett dagligt tillskott för att säkerställa intaget av detta vitamin. Ett utmärkt komplement till den vanliga kosten! Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


C-vitamin är en antioxidant som hjälper till att skydda kroppen mot oxidativ stress (fria radikaler).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg