fredag 1 september 2017

Byggnads a kassa kontakt

Du kan också fylla i vårt formulär för att snabbt komma i kontakt med oss. Försäkra din inkomst och bli medlem hos oss redan idag. Här finns också en karta till vårt kansli.


Besöksadress: Hagagatan Stockholm. Det snabbaste och säkraste sättet att skicka handlingar är via Mina sidor. Med ditt personnummer och BankID loggar du in från startsidan här på vår webbplats.

Här på vår webbplats hittar du all information du behöver när du blivit arbetslös. Det är också härifrån du loggar in på vår e-tjänst Mina sidor. På Mina sidor hittar du våra e-tjänster för dig som är arbetslös. För att logga in från dator behöver du en e-legitimation, från telefon eller surfplatta. A-kassans målsättning är att ha korta handläggningstider och snabba utbetalningar för dig som blivit arbetslös.


Akademikernas a-kassa är a-kassan för dig med en högskoleutbildning eller som studerar just nu. Du kan vara medlem hela arbetslivet - oavsett om du byter jobb eller startar företag. Om du är medlem och behöver komma kontakt med oss gör du det enklast genom att logga in på en av våra e-tjänster och kontakta oss där.

Om du inte är medlem eller behöver teknisk support kan du använda formuläret nedan för att mejla. Sök ersättning Logga in på Mina sidor. Där ser du vilka uppgifter du behöver lämna in för att få besked om vilken ersättning du har rätt till. Kontakta din a-kassa om du behöver hjälp att logga in. Välkommen till Fastighets a-kassa ! Du får lättast kontakt med oss genom Mina sidor.


Vem kan bli medlem och vad kostar det? Till oss är du som arbetar inom bygg- eller måleribranschen välkommen. Sacos fackförbund eller Vårdförbundet kan.


Som medlem i byggnads fack kan man få råd och hjälp om man får problem på jobbet. Detta kan gälla allt från yrkesskador och arbetsmiljö till löner och försäkringsfrågor. Har man hamnat i en riktigt knivig situation där det inte finns någon annan lösning kan man även få rättshjälp. Vissa uppgifter kan du själv skriva och skicka i ett meddelande på Mina sidor, eller ringa och meddela oss på telefon! Byggnads A-kassa - företag, adresser, telefonnummer.


Här hittar du svar på de vanligaste frågor vi får. Hittar du inte ett svar kan du ställa en egen fråga. För enskilda ärenden, ring.


Det är samma avgift för alla, både för de som arbetar och de som är arbetslösa.

A-kassan för Service och Kommunikation är till för dig som jobbar inom de branscher som fackförbundet Seko organiserar. Ansök om medlemskap redan idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg