torsdag 7 september 2017

Trazim zenu za brak

Bez tetovaze i pirsinga. Imam godina, zivim u Engleskoj, fakultetski sam obrazovanom,. To ne znaći da bi trebali ići preko neke granice. Nego jednostavno pokažite ono najbolje od sebe što možete ponuditi. Trazim zenu za vezu brak.


Kosa mi je Smeđa, a boja očiju Plava.

Za više detalja pogledaj. TRAŽIM OZBILJNU ISKRENO ŽENU ZA LJUBAV I BRAK. Zdravo, imam godina. Sections of this page.


Sve neke avanture i avanturice, a nikako da naletim na pravog frajera, koji bi me odveo pred oltar. Kupac snosi troškove dostave. ZA OŠTEĆENJA U TRANSPORTU NISAM ODGOVORAN, zato sto parfeme pakujem najbolje sto mogu.


Kategorija: Brak Muška osoba traži žensku osobu.

Cao ja sam momak nikad zenjen i bez dece godina, trazim devojku za ozbiljnu vezu a kasnije i brak. Tražim muškarca za fiktivni brak. Oglasi za Lični kontakti (107) Lični kontakti - devojke i žene za brak ili vezu. Ponude za vezu, brak ili druženje.


Devojke sa sela, dame, razvedene i udate žene za druženje. Oglasi lične prirode za upoznavanje devojaka i dama zarad ozbiljne veze. Bračne ponude za život udvoje u zemlji i inostranstvu. Situiran, zaposlen, kulturan, dobre duse… imam 58. Voleo bih da upoznam dobru zenu , dobre i iskrene naravi, pruzicu joj sve sto je u mojoj mogucnosti u zivotu i naravno da zajedno docekamo starost.


Zivim u Velikoj Plani. Imam svoju kucu i sve sto je potrebno za normalan zivot. Molim da se javljaju samo ozbiljni! Samostalna sam i imam svoja primanje. Udji i dodaj oglase potpuno besplatno.


Veoma mi je bitno da je zena,dobra,iskrena i naravno te osobine moze ocekivati i sa moje strane. Upoznavanje Žena za Brak je deo mreže sajtova Online Connections, koja uključuje razne sajtove za upoznavanje. Upoznavanje Brak je deo mreže sajtova Online Connections, koja uključuje razne sajtove za upoznavanje.

Postavite oglase , kupujem, prodajem. Več neko vrijeme u ljubavi mi ne cvatu ruže. Dosta sam plahe naravi i iskrena, tražim ozbljnog muškarca koji je spreman za brak i djecu.


Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks. Prije nekog vremena upoznala sam jednog ozbiljnog dečka sa dobrim namjerama ali me odbilo kad sam saznala da je Srbin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg