onsdag 27 september 2017

Tryckimpregnerat virke dimensioner

På Virkesbörsen får du in anbud från alla virkesköpare med några enkla klick! Det är otroligt enkelt! Vad är ditt virke värt? Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Vi har både riktigt bra reglar och trätrall som låter dig njuta av din utomhuskonstruktion i många år.


Tryckimpregnerat virke dimensioner

Varorna säljs i varuhusen med pris per bräda och inte per löpmeter. Så länge du inte tröttnar på virkets utseende behöver du inte återbehandla virket med olja eller liknande. Dimensioner för sågade, hyvlade eller ohyvlade sidor anges och utförlig måttangivelse ges för respektive dimension. Virket säljs i längder, vilket innebär att du inte behöver beställa mer material än vad du absolut behöver för ditt bygge. För alla dina projekt.


Tryckimpregnerat virke. Här hittar du såväl billigt tryckimpregnerat virke som skruv och spik till bra priser. Vi har lånesläp som du kan frakta tryckimpregnerat virke i. I vårt utbud finns flera olika typer av tryckimpregnerat virke dimensioner att välja mellan. Om du inte har eget släp har vi lånesläp till ditt förfogande. För dig som vill bygga utemiljöer kan vi erbjuda tryckimpregnerat virke i många olika dimensioner.


Vi har ett komplett sortiment från grönimpregnerat regelvirke och standardtrall till vacker brunpigmenterad topptrall eller obehandlad kärntrall. Monteringsanvisning Trall. Om XL-BYGG Håga Byggvaror Vi tillgodoser kundens behov med snabba leveranser och god materialkännedom.


Detta för att motverka röta som uppkommer när virke används utomhus i fuktiga miljöer. Hos BAUHAUS har vi trallvirke i flera dimensioner , allt från den vanligaste 28x120mm i flera längder till ännu bredare brädor i 28x145mm. All trallvirke är tryckimpregnerad och är främst avsedd för bygga av trall - dvs golv på tex altaner och terrasser.


Så kan man väl tänka - men tag gärna det säkra före det osäkra, genom att välja material av högsta kvalitet till bygget. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. För utomhusprojektet är impregnerat virke oumbärligt då det inte skadas av väder och vind. Hos oss hittar du bland annat impregnerade reglar i olika dimensioner.


Derome Timber levererar en rad kvalitetskontrollerade impregnerade träprodukter för svenska marknaden och export. De medel vi använder för tryckimpregnerat virke är klassade enligt NTR-A och NTR-AB. Läs mer i nedanstående produktinformationsblad.


Tryckimpregnerat virke dimensioner

För den svenska marknaden producerar vi trallvirke, ytterpaneler och hyvlade reglar. Virke impregnerat med kreosotolja ska inte användas i bostadshus och bör inte användas i trädgårdsbygge. Företag som producerar impregnerat trä enligt NTR-standard står under kontroll av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. NTR- virket märks paketvis med ovanstående kvalitetsmärken. Därför utgår vi här från dessa, men även om du väljer annat virke till ditt altangolv kan du utgå från samma resonemang.


Ett gott råd är att alltid välja minst mm som golv på altanen. Hos Byggmax hittar du Sveriges mest sålda trall – självklart av svenskt, NTR-klassat trä till riktigt bra priser. Här visas standarder för virke som i första hand används till byggnadens stomme, yttertak och golv samt till invändig och utvändig beklädnad om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg