tisdag 26 september 2017

Ledx cobra 6500 test

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test.


Ledx cobra 6500 test

På högsta effekt levererar lampan ett fantastiskt ljus i hela två timmar. På räcker ljuset i fem timmar och på finns det ljus i hela timmar. Cobra has LEDs, Cree XM-L and an electronics with a very high efficiency. Nya modellen är uppdaterad med fler lumen och ger ännu mer håll-käften-ljus än tidigare. Skip to the end of the images gallery.


Cobra har st LE Cree XM-L U och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad. Den höga verkningsgraden tillsammans med st LED ger fantastiskt mycket ljus. Montera lampan på kåpan eller hjälmen och driv den från elsystemet. LEDX Cobra hjälmlampa. Levereras utan huvudställning, batteri, laddare och anslutningskabel till 12V.


Ledx cobra 6500 test

Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Huvudställning, Batteri, automatladdare ingår. Brinntid full effekt tim, tim min, tim och tim, tim.


Tillval backup-batteri med laddare och komplett backup-ljus. Den ger mer ljus än de flesta billjus (hel och halvljus tillsammans). Lampan kan också programmeras om för att få egna kombinationer av. Ett paket som kan användas av alla som kör med V likströmsystem på cykeln.


Ledx cobra 6500 test

Lampan sitter ordentligt på huvudet med en skön huvudställning. Med st dioder är den speciellt framtagen för dig som behöver maximalt ljus på orienteringstävlingen, på cykelstigen eller under toppturen. Detta tack vare st LE Cree XM-L U och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad.


De stora kylflänsarna gör att vi kan driva lampan på hög effekt och ändå hålla temperaturen under kontroll. Lampan ger nu mer ljus närmare fötterna samtidigt som ljuset i närområdet ökar men med bibehållen bredd och längd. Paket med huvudställning och stort batteri.


Kabeln skyddar lampan mot tillfällig överspänning och kortslutning. Lampan har även programmerbara effektlägen, vilket gör att du själv kan få lampan att lysa som du vill. Cobra lyser inte bara starkt, den lyser också brett.


Det är ingen slump att den blivit populär bland skoterförare, enduroförare, eftersöksjägare. Någon som vet hur den står sig mot illumin lampan? Det verkar också vara en svensk produkt, så om den är så bra som tillverkaren påstår så är ju illuminlampans enda fördel att den är jävligt robust.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg