måndag 18 september 2017

Lär dig tagalog

Basic Tagalog by Digital Dialects För att lära sig grunderna i ett nytt språk behöver man ofta ta stöd av en bra hemsida, och det är just vad Digital Dialects är. Här får du hjälp med att lära dig grunderna i språket tagalog , så att du sedan därifrån kan ta ditt lärande vidare till nästa nivå. Passar perfekt för dem soKänner till några grundläggande ord i Tagalog men inte är riktigt redo att konversera.


Lär dig tagalog

Vill lära sigfullständiga meningar i stället för enskilda ord. Vill bygga upp sitt självförtroende och kunna börja tala Tagalog bättre i olika. De har registrerats av en infödd och vacker tjej från Filippinerna.


Spara dina favoritfraser och ord för att enkelt kunna gå tillbaka till dom utan krångel. Den här boken rekommenderas inte heller för dig som är ute efter en allt-i-ett-bok för tagalogstudier som vägleder dig genom de olika steg som krävs för att lära sig tagalog. Boken innehåller endast ordlistor och vi förväntar oss att köparen lär sig sådant som grammatik och uttal via andra källor eller språkkurser. Genom den här metoden lär du dig alla ord från den här filipino-kursen.


Varje dag tillkommer det nya ord. Ditt ordförråd kommer att växa snabbt. Du kan själv bestämma hur du vill lära dig de nya orden: Om du vill lära dig filipino mycket grundligt arbetar du med skrivuppgifterna. Skickas inom 5-vardagar.


Motiverande och roligt: lär dig snabbt det viktigaste i Tigrinja. Perfekt för dem soÄr nybörjare eller bara kan en handfull ord i Tigrinja. Ett underhållande sätt att lära ett nytt språk via enkla men beroendeframkallande spel. Vill tala och förstå tillräckligt och skaffa sig ett grundläggande ordförråd för att “klara sig.


Lär dig tagalog

Go Talk ger dig chansen att prova fler än 1språk på en gång och du kan välja att lära dig från vilket språk du vill. Det är enkelt, roligt och ger omedelbara resultat. Du kan börja GRATIS och sedan lära dig mer genom att uppgradera till Go Talk Essentials eller Premium.


Free 2-day shipping on qualified orders over $35. Den som vill lära sig fullständiga meningar istället för enskilda ord. Dem som vill bygga upp sitt självförtroende och kunna börja tala Tagalog bättre i olika situationer. Lär tagalog på bara till veckor!


Oavsett om du är en komplett nybörjare eller du redan vet några fraser på tagalog , du kommer bli förvånad över hur snabbt du lär dig ! Instruktioner på ett valfritt språk. Gratis, erbjuder köp inuti app. Moji klockis svenska Öva klockan.


Programmera Python är hemsidan för dig som vill lära dig programmering på ett enkelt och kul sätt! Här finns det extramaterial i form av undervisningstips och samtliga texter inlästa. Till varje tema finns det ordlistor där de svenska orden är översatta till arabiska, persiska, tigrinja, engelska och somaliska. Lär dig programmera Python! I Rör dig , lär dig finner man råd och rörelseförslag till skolpersonal, föräldrar och idrottsledare som vill hjälpa barn att utveckla sin motorik.


Den innehåller många konkreta råd och övningsförslag för att stimulera till motorisk utveckling. Utan att kunna dessa ord är det omöjlig att bli flytande i svenskan. Traditionella Kinesiska Kroatiska Tjeckiska Danska Nederländska Engelska Estniska Tagalog Finska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg