tisdag 5 september 2017

Små kärlekscitat

Vi kan inte uträtta stora saker - bara små saker med stor kärlek. Moder Teresa Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss. Mme de Stael Vill ni förstå männen? Jean-Jacques Rousseau Vin och kvinnor gör mannen galen. Okänt ursprung Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge.


Citat om att det är de små sakerna som bygger en stor vänskap. Riktiga vänner lämnar alltid spår. Ett av Trollkarlen Kärlekens små trick är att låta två människor gå åt var sitt håll och ändå alltid förbli sida vid sida. Hugh Prather En kyss är ett vackert knep som naturen skapat för att hejda talet när ord blir överflödiga.


Ingrid Bergman Kärleken är aldrig bortkastad. Behöver du förslag för fina kärlekscitat på svenska? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera bra citat om kärlek.


Små kärlekscitat

Fina citat om kärlek som du kan ha till en Instagram caption eller ett tal. Se våra bästa kärlekscitat på Modette. Här har vi samlat fina kärlekscitat att skicka till din älskling - eller kanske bara inspireras av själv!


I små som stora ting, ju mer som betraktas som lätt, desto svårare måste det bli. Lao Zi “Det är bättre att spela än att inte göra någonting alls. Confucius “För att klättra högt, måste du börja lågt. Jiddu Krishnamurti “Den som skyndar mot toppen hastar i själva verket blott mot sitt eget fall. Små barn förklarar vad kärlek är för något och mitt hjärta fylls med så mycket värme.


Newsner ger dig nyheter som berör! Letar efter roliga citat om kärlek, bröllop mm att ha i festhäftet. Inte som barn sagt det har jag redan utan jag vill ha andra.


Kärlekscitat till pojkvän på svenska - kärlekscitat som får vem som helst att känna sig kär. Kärlekscitat - Hitta fina citat om kärle Kärleksfrågor som höjer feststämningen och gör vardagskvällarna roligare. Korten kan användas både som placeringskort och konversationskort. Letar du efter bra och kända kärlekscitat på svenska och översatta från andra språk kan du hitta dem här. Om du vill vara lycklig, var det.


De är alltid lika aktuella. Varför drabbar kärlek två speciella personer? En person har fräknar, och då letar han upp en annan som har fräknar. Ingen vet varför det händer.


Här är de kärlekscitat som jag använde till våra gäster. Bara att kopiera och klistra in i word. Det som är så bra med roliga citat är att de på ett kort ögonblick får oss att tänka till och genast le eller nicka instämmande.


Små kärlekscitat

När jag ser dig skiner du som en sol bara för att du är så cool. Dina läppar är så varma att jag smälter med detsamma. Att ge dig en kram är det bästa med dan.


Tre små ord som kan få en att förlåta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg