fredag 8 september 2017

Berlocker med budskap

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom kläder och accessoarer. Hitta rätt produkt till rätt pris. Störst på smycken i Sverige. Vi erbjuder ett helt utbud fyllt med fina gravyrsmycken.


Du kan alltid matcha en berlock med ett gravyrsmycke, till exempel en stilren silverbricka där du skriver ett kortare citat eller ett viktigt datum.

Tillsammans med en fin berlock , kanske en stjärna, en snöflinga eller något helt annat, blir smycket helt originellt. Silverklimp budskap är en underbart skön berlock. Det är en handgjord massiv silverberlock med skön tyng som du kan personifiera med ditt favoritbudskap. Varje berlock görs av återvunnet silver (från vår övriga smyckesproduktion) och de smälts, smids och slipas en och en vilket gör att ingen berlock är den andra helt lik, men alla har samma sköna form. Budskap på smycken kommer vi få se mycket av i vår.


Vi spanar in trenden redan nu! Dessa runda hängen eller berlocker består av handsågad och skålad metall fylld med glasliknande epoxyharts. Precis under ytan ”flyter” olika citat som jag designat för hand i mjuk, kursiv kalligrafistil.

De handtextade bokstäverna ger en elegant och personlig touch till halssmycket, helt olikt allt annat på marknaden. Stort sortiment av C Stockholm smycken med budskap så som älskad syster, vän, mamma, dotter, bror med flera finns här. Välkommen till oss på Blingit.


Berlocker är söta till flickor och kvinnor i alla åldrar. På CHANTI har vi berlocker för varje smak, oavsett vilken design, material eller motiv du föredrar. Vi har ett stort urval av fina berlocker som du kan välja mellan. Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Stort utbud av berlocker , hänge i silverfärgad metall, tibetsilver etc.


Gläd flickan i ditt liv med super söta berlocker. Din varukorg är tom, men det behöver den inte vara. Silverpärla - Jättesortiment smyckesmaterial och pärlor för din smyckestillverkning! Antikguld berlock med texten Someone special.


En perfekt berlock till ge-bort smycket. Berlocken har text på ena sidan och slät utan text på baksidan. De är monterade på hängefästen men kan köpas utan om du vill sätta berlocken på ett armband t. Själva berlocken är 15mm och med hängefäste blir det 25mm.


En liten glasflaska med kork är söt att fylla och använda som berlock.

Strasstenar är artificiella diamanter eller glittrande stenar, perfekt om du vill ha bling, bling. Denna känslofulla berlock hyllar mor- och farföräldrar och deras barnbarn med söta detaljer: ett graverat budskap och en hjärtformad rosa sten. Visa hur mycket du älskar och uppskattar ert förhållande. Vänskapsängel berlocken blir en riktigt fin gåva till någon du bryr dig om!


Text på ringen bakom ängeln: Tack för allt du gör och är. Justerbart armband som viras flera varv runt handleden med budskap på latin och franska. Finns i vitt och blått.


Båda har silvertryck och strasspärlor. Silverfärgade berlocker med budskap från Kreativ Insikt. Blir både vackert och personligt att hänga på ett valfritt ljus. Passar som gåva i livets alla skeden.


Välj en berlock som är vacker i sin enkelhet eller kombinera berlocker i gul silver, pärlor och stenar för att skapa ett helt personligt smycke!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg