tisdag 5 september 2017

Grönt kort kurs golf

En skön och avslappnande sport som passar alla. Barnens väg in i golfen kallas Golfäventyret som har anpassade korta banor och utrustning. För människor med någon form av funktionsnedsättning finns handigolf.


När man genomgått sin grönt kort kurs (blivit godkänd) får man ett s. För att ha möjligheten att spela på banan krävs någon form av utbildning. Grönt kort är golfens “körkort”.

Denna utbildning har de senaste åren både blivit bättre men framförallt lättare. Vårt mål på Skyrup är “ Golf för alla”. Skriv namn, kurs , telefon, personnr. Bekräftelse skickas till dig med kurs - och betalningsinformation. Betalning sker senast dagar efter anmälan.


Bokning och betalning är bindande. Utbildningen består av dagar med en teori– och en praktikdel. Om du har egna klubbor får du gärna ta med dem, annars går det bra att låna klubbor under utbildningen.


I kurspriset ingår det två fadderrundor och ett uppspel på banan.

Sedan får man via ett annat quiz reda på vad man behöver träna mer på. Tanken är att de står på en range eller puttinggreen, tittar på en film och sedan tränar på just det, säger Persson. Det finns pay-and-playbanor som godkänner spel utan grönt kort , men för den som vill ha golf som hobby är det gröna kortet i princip ett måste.


Alla golfklubbar erbjuder kurser för grönt kort. Kursen består av flera delmoment. Klassisk kurs , där är kursen på timmar över veckor med både praktik och teori. Privat Kurs Om du väljer detta alternativ går det att planera kursen helt efter dina tider.


Myra Golf är medlem i Svenska Golfförbundet och erbjuder en familjevänlig 9-hålsbana med linkskaraktär i lantlig miljö. Vår Grön kort -utbilning. Daniel Grestam daniel.


För att få lov att spela golf (gäller inte Pay-and-Play) måste man genomgå en ”golfutbildning”, en s. Inom Göteborgs Golfdistrikt ingår drygt golfklubbar. Den här kursen är för dig som vill ha fasta tider och har möjligheten att komma på kvällar. Praktik, teori, range-bollar och lån av klubbor under kurstiden ingår i priset.


Tillsammans erbjuder tränarna olika former av golfutbildningar för vuxna, juniorer och knattar som t. Samtidigt får du ett eget Golf -ID (nybörjar-ID) som registreras i GIT, golfens IT-system. Med ditt Golf -ID kan du sedan själv sänka och höja din handicap när du är inloggad på dina sidor i Min Golf. Vad gäller när jag fått.

Din personliga golftränare i Linköping, Norrköping, Åtvidaberg och Kisa hjälper dig. Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. Du lär dig de grundläggande av både de praktiska och teoretiska.


Vi vill med denna kurs erbjuda dig en bra och nyttig start på din golf. Golfen är en social och relationsskapande idrott som skapar kamratskap över alla gränser - gammal kan spela med ung, proffs med amatör, tjej med kille. Vi arrangerar kurser i grönt kort under de flesta helger.


För att bli medlem och få Golf -Id betala nybörjarmedlemskap innan kursstart. Teckna medlemskap online här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg