onsdag 13 september 2017

Citat om vänner som sviker

Ordspråk om Vänner och Ovänner och citat om. Ofta kan man bäst visa sig som sina vänners vän genom att inte göra. Ingen kan få en att skratta som en bästa vän. Visdomsord om vänskap.


Vår samling med de bästa visdomsorden och citaten om vänskap!

Citat om killar som sviker svenska. Tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner ! Vänner och Ovänner Ingen bryr sig om att man sviker mänskligheten, men om man sviker sin klubb blir man betraktad som överlöpare. Det är citat du ler från och det är citat som får dig att tänka. Dessa är några av de faktorerna som gör familjecitaten så viktiga. Om du trott att du har många vänner för att facebook säger att du har det.


Testa med att se hur många som verkligen bryr sig om dig genom att vara inaktiv på dina konton alternativt radera dem. Hör bara en bråkdel av sig till dig, lägg fokus på dessa och lägg inte ner så mycket energi på de som inte bryr sig.

Affärsvänner är en sorts vänner som inte talar illa om varandra - utom när det lönar sig. En riktig vän är den som kommer när alla andra går. En annan aspekt som påverkar många är att man tror att man har de vänner som man förtjänar. Vi säger till oss själva att vi alla gör misstag när våra vänner sviker oss, att vi alla har defekter och att det kan vara normalt att råka såra någon ibland utan att man menade att göra det. Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet, när det kommer till vänner och till kärlek.


De här visdomarna, som Alex Noriega har illustrerat och lagt upp på sin blogg Stuff no one told me, borde vi kanske ha fått lära oss i skolan. Vettiga vitsor eller hur? Riktiga vänner lämnar alltid spår. Om du har få eller många spelar det ingen roll.


Vänskap har bara en betydelse. Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem. En god vänskap betyder allt i denna värld. Jag önskar allt var som förr, men nu stängdes denna dörr.


Jag behöver dig här, för mitt liv är fullt av besvär. Jag orkar snart inte leva mer, mina egna tårar är det ända jag ser. Varför måste alla en svika , man njuter bara av att höra andra skrika.

Livet är så hår Kan inte leva allt är för svårt. Nu i söndags släppte vi ett avsnitt där vi berättar om vänskap, hur man gör slut med en vän och berättar även om hur vi varit med om vänner som sviker. Alla citat om livet uttrycks av välkända och framstående personligheter och bakom dem finns både tanke och handling. Vi hoppas och tror att våra citat om livet kan ge dig mod som tar dig igenom dagen med ett nytt och mer positivt perspektiv på livet.


Vi har valt ut de bästa citaten om livet som är rätt för dig. Något av det värsta man kan göra som vän är att bryta ett förtroende. När vännen sviker dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg