torsdag 28 september 2017

Se och göra i phuket

Härlig semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Sista minuten-erbjudanden. Try iDaily and Save Time.


Patong, Kamala, Karon och Kata är de mest kända stränderna, och även Bang Tao och Surin har kommit som starka utmanare när det gäller turismen de senaste åren.

Men det finns många fler stränder att upptäcka, saker att göra och sevärdheter att bocka av. Det finns massor att se och göra ! Mat och dryck Det thailändska köket är känt världen över för dess smakrika och exotiska rätter. Maten är på sina håll så bra att det kan vara värt att åka hit bara för det.


Den här showen är öppet året runt och är väl värd varenda bath. Vill du inte betala för att se dessa ladyboys lär du även se dem om du strövar omkring på Bangla Road i Patong Beach där ofta spontana uppträdanden äger rum utanför barerna. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Thailand.


Många av aktiviteterna kretsar kring vatten och havet, som ju är en stor dragningsfaktor hos ön.

Många som kommer hit gillar till exempel att hyra en Jet-ski eller en trampbåt för att ha det riktigt kul i vattnet. I denna kabaré får du se spektakulära sångnummer och extremt mycket glitter och glamour - allt framfört av några av Thailands extraordinära ladyboys. Ko Tapu (James Bond Island) Ko Tapu ligger i Phang Nga Bay i Thailand och är en meter hög imponerande ö som står rätt upp ur vattnet, likt en pelare. Charterresor med Ving finns från Sverige. Phuket Adventure Minigolf.


Bo: Phi Phi Banyan Villa ligger centralt och har pool. Det är nära och bekvämt och ett enkelt val för dem som vill ha alternativ. En promenad eller ett Tuk Tuk för 1Baht (ca. kr) och ni är på Kata stranden! För den som vill festa loss finns Patong bara ett stenkast ifrån. Du åker på morgonen och utflykten inkluderar besök till ö grottor, en tur med en båt som har glasbotten, snorkling utanför ön och en del tid på Phi Phi Island där vissa arrangörer åker till Maya, platsen för filmen The Beach.


Besök webbsidan för mer. Här finns saker att se och göra. Turisterna brukar börjar komma i slutet utav oktober och gör sin topp vid jul till mitten utav januari, därefter blir det lite lugnare igen och mars är allra lugnast.


Klimatet i södra Thailand är varmt och tropiskt året om, med en medeltemperatur på cirka grader. Under sommarhalvåret är det monsunsäsong vilket gör det extra regnigt, så för att undvika de allra plaskigaste månaderna rekommenderas det att åka mellan november – mars. Här kan du dyka bland vackra små fiskar, spela golf tidigt på morgonen med tropiska palmer runt omkring dig eller gå på en tur i regnskogen. Men missa framförallt inte att ta en båt till någon av de.


Se Elefanter, Tigrar, Apor och Krokodiler.

Flera shower varje dag. De har även en fågelpark, akvarium och en vacker orkidéträdgård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg