torsdag 21 september 2017

Falska ticnet biljetter

Se våra topp-erbjudanden! Ett trettiotal personer har redan lurats på biljetter för tusentals kronor till Gyllene Tiders avskedsturné. Nu varnar arrangören för falska biljetter till Gyllene Tiders konsert i Piteå nästa vecka. Möjligheterna att få tillbaka pengarna är ganska liten, säger Bosse Lång på Hallå konsument.


Det är fler och fler som kommer till våra konserter och inte släpps in för att deras biljetter är ogiltiga, säger Live Nations nordiska vd Carl Pernow till Kulturnyheterna.

I ett varnande pressmeddelande skriver Live Nation, ihop med Luger och Ticnet , att de falska biljetterna blir allt fler. Biljetten har inte köpts via Ticnet utan av någon annan, exempelvis på Blocket. Du kan bara klaga om företaget inte håller vad de har lovat, exempelvis om biljetterna är försenade eller om de är falska. Står det att du får biljetterna några dagar innan evenemanget är det egentligen först efter att det datumet har passerat som det är möjligt att konstatera om företaget har brutit mot avtalet. Och problemet med falska biljetter är inte nytt och kommer heller inte ta slut den närmaste tiden.


Och nojar lite för att bli blåst och köpa falska biljetter. Funderade på om jag nojar i onödan. Finns det någon som har råkat ut för det och inte kommit in?

Läste någonstans att man kan kolla upp en Ticnet biljett , hur gör man då? Ringer in och säger att jag har köpt en biljett på blocket och undrar om den är äkta? Biljetterna hade Emanuel köpt via Viagogo och de visade sig vara falska. Betalade dubbelt pris.


Elsa Widerberg i Nacka är besviken på sajten efter att i somras ha googlat på biljetter till Harry Styles Sverigekonsert nästa år. Fyra Alvestatjejer lurades att köpa falska biljetter till Justin Biebers konsert på Globen. Nu vill deras föräldrar varna andra, skriver SMP. De dubbelkollade med Ticnet och fick besked att biljetterna var riktiga.


Köp biljetter till Pernilla Wahlgren har Hybris på Ticketmaster. Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik. Gyllene Tiders avskedsturné pågår för fullt. Falska biljetter har dykt upp på marknaden inför Gyllene Tiders konsert på Pite havsbad nästa vecka. Ett drygt 20-tal kom däremot inte in på grund av falska biljetter.


Nu går polisen i Västra Götalands län ut med en varning om falska festivalbiljetter. Polisen har fått in flera anmälningar om att personer har köpt falska biljetter till Way Out West i Göteborg. De falska biljetterna har sålts via Blocket och där det på officiella biljetter står Swedish Fotboll Association har de i stället falsk reklam för en läskedryck.


Vi uppmanar alla som känner sig osäkra att verkligen ta reda på så att man har en äkta biljett , säger Danielsen Kovacs.

Antalet falska konsertbiljetter ökar dramatiskt. Det här är mycket bekymmersamt, säger Live Nations vd Carl Pernow. Biljett nu köpte dem av oss och de är varken falska eller kopierade, säger Mattias Hallgrim, marknadschef på Ticnet. När hon och hennes dotter skulle se Melodifestivalens deltävling i Göteborg kunde hennes biljett inte scannas in vid insläppet.


Söker du biljetter till ticnet ? Använd då nedan sökforumlär för att hitta den biljett du söker. Vi har samtliga biljetter som släpps från Ticnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg