onsdag 6 september 2017

On trazi nju za brak

Gospodin iz Beograda, trazi damu za brak. Prati pretragu Oglas forward. Ozbiljan sam za vezu, brak. Ako vam je potrebna devojka za vezu, ovo je pravo mesto za vas.


Dame koje traže partnera mogu ovde pronaći kontakt. Bračne ponude za život udvoje u zemlji i inostranstvu. Privatnik zaista ok izgleda god. Koji je uvjek na putu i uvjek u guzvi koji naporno radi i kojemu je potrebno malo opustanja.


Trazim damu koja moze da bude ljubavnica. Nisam kreten nego trazim damu s kojom cu provesti lijepe. Cao trazim ozbilnu devojku za brak porodica ona sta hoce da se uda a oni sta trazat brak manekeni,bogatasi,lepotani neka nek mi. On trazi nju ili par WIEN.


On trazi nju za brak

Upoznajte momka ili zrelog muškarca sličnih interesovanja, za zabavu, druženje, vezu bez obaveza. Brak ili ozbiljna veza. Galantan muškarac godine,pesnik iz BG, obrazovan, kulturan,zbog manjka slobodnog vremena ovim putem trazim skromnu, kulturnu, ozbiljnu i zgodnu ženu za brak.


Mesečna primanja 5evra primanja ostvarujem izdavanjem privatnih stanova u mojoj kući i prodajom mojih zbirki pesama. Profesionalan muskarac, doktor, razveden i bez dece. Naravno za sve je bitna hemija. Ponude slati sa fotografijama na mejl.


On trazi nju za brak

Zdravo, imam godina. Kosa mi je Smeđa, a boja očiju Plava. Muskarac godine,zivim i radim u Becu trazi devojku za obiljnu vezu i brak. Za mladu i atraktivnu devojku iz Beograda. Oglasi lične prirode za ljubitelje avantura.


On Trazi Nju - Ona Trazi Njega. Za više detalja pogledaj moj. Dom decko trazi poniznu i poslusnu devoj. Bilo koji muskarac moze zgrabiti zenu za kosu,baciti je na krevet i strgnuti joj odecu.


On trazi nju za brak

Normalan iskren i ozbiljan. Ako ima neka ozbiljna osoba neka se javi. Nije mi bitan vaš ljubavni status. Vec dugo sam razveden,iz srbije sam a radim u francuskoj,imam 57g. SEX ON TRAZI NJU Beograd Decko godina, lepog izgleda, izvajanog tela trazi devojku,zenu za druzenje na obostrano zadovoljstvo.


Javite se da devojke da uzivamo zajedno. Bice to nezaboravan uzitak. Poruka viber ili whatsapp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg