fredag 22 september 2017

Rhodos marknader

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Fantastiska Erbjudanden i Rhodos.


Shopping i Rhodos kan vara en fantastisk och spännande upplevelse.

Kombinationen av traditionella och moderna marknader ger dig som besökare en unik shoppingupplevelse. Det finns två olika sorters marknader i en och samma stad. Folklormarknaden och den nya marknaden med alla de kända märkesaffärerna. Torsdagar kan man besöka marknaden vid Diagoras-stadion. På De judiska martyrernas torg och Frihetstorget står konstnärer som målar porträtt av den som vill.


Många turkar som bor på Rhodos åker dit och storhandlar. Där finns en genuin marknad och att flanera runt och göra fynd bland dukar och grönsaker är en fröjd! Rhodos sta alltså där man kan köpa frukt o grönsaker bl.

Jag har själv bott på Rhodos i cirka månader totalt under två somrar och jag tänkte därför dela med mig av mina bästa tips när det gäller Rhodos sevärdheter och saker att göra på Rhodos. Här varvas avkoppling vid havet med shopping, god mat och nattliv. På dagen kan du fly undan solen i någon av stadens alla parker. Det lönar sig dock sällan att handla till exempel importerade märkeskläder, elektronik, skor etc.


Läs mer om shopping i Grekland. Rhodos besöks årligen av över en miljon turister. Endast minuter bort från Rhodos ligger den turkiska semesterorten Marmaris. Färjorna går dagligen och man kan välja själv om man vill övernatta eller åka tillbaka timmar senare samma dag. I Marmaris finns flera mysiga marknader , turkisk mat och nattliv.


Rhodos har upplevt ett flertal allvarliga jordbävningar. De största är den av år 2f. Vanliga marknader , medeltidsmarknader, små marknader och stora marknader. Läs riktiga recensioner - boka nu!


De allra flesta har småplock, marknadsgodis och den typiska marknadsmaten. Här är det öppet på lördagar och onsdagar mellan kl. Här kan du bland annat köpa färska frukter och grönsaker.


Det behövs bra många dagar för att lyckas se alla sevärdheter och besöka stränderna, så det blir aldrig tråkigt här.

I den nya stadsdelen ligger också den mesta shoppingen i form av kläder och souvenirer. Marknaden äger rum på lördagar och onsdagar och håller öppet kl. Vid Moderna stadion är det marknad på torsdagar där allt ifrån livsmedel till kläder, hantverk och secondhand går att köpa. Rhodos gamla stad är en skarp kontras mot Neohori, det är som att kliva in i ett annat århundrade. Rhodos reseguide ger dig tips om sevärdheter, guidar dig till de bästa attraktionerna, hjälper dig att finna billiga flyg och hotell för övernattning.


Kamiros, Rhodos mest kända antika minnesmärke med ruiner från forntida stad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg