tisdag 19 september 2017

Måltidsmåttet man

Designad för dig som vill äta balanserat och gå ner i vikt på ett smartare sätt utan att behöva krångla med köksvåg och kaloritabeller. Mealsizer innehåller ett grönsaksmått, ett kolhydratmått och ett proteinmått. Mealsizers volymer är framtagna av dietist och är beräknade för att ge en normalportion för en normalenergiförbrukare. Måtten användes dels för att mäta upp råvaror innan tillagning och dels för att mäta upp en lagom mängd färdig mat att lägga på tallriken.


Det tål maskindisk men ska inte användas i mikrovågsugn. Man äter helt enkelt efter tallriksmodellen och du kan äta allt Min mamma började med detta för veckor sedan och har gått ner kilo i vikt. Hon mår bra, blir mätt och orkar dagen.


Någon mer som använder detta? Med måltidsmåttet får du portionskontroll. Måltidsmåttet bygger på tallriksmodellen och visar hur stor en normalportion är. Jag tänkte använda det för att få kontroll på hur mycket jag äter, vad gäller färgkoderna på måtten, så kan man ju göra som man vill, man kan ju ex byta och låta det måttet som är för såsen.


Måltidsmåttet man

Här kan du beställa måltidsmåttet från viktklubben. Sverige är ett av de länder där fetman ökar som snabbast i hela Europa. Med gröna måttet kommer du upp i rekommenderad mängd grönsaker. Hittade just en broschyr som jag fått med mig från mässan förra helgen, nämligen ” måltidsmåttet ”. Tanken är väldigt bra. Det ser ut som en måttsats likt dl, msk, tsk etc.


Ett mått för protein, ett för kolhydrater, ett för grönsaker och ett för sås. Vad och hur mycket som bör ätas ur ett hälsoperspektiv är en fråga som inte är lika lätt att besvara, vare sig för gemene man eller för nutritionsforskare. Det är lätt att man lagar mer än man behöver äta. Kolhydrater, proteiner, grönsaker och sås – alla har sin egen måttsats för att få rätt storlek på portionerna och fördelningen. Lägg upp maten på en normalstor tallrik så ser det mer ut.


Vi ger dig kvalificerade tips och råd kring egenvård och hälsa. Handla våra produkter direkt hos oss på nätet. Vi har snabba leveranser, alltid med fri frakt. Med hjälp av denna kan man se till att få exakt så mycket mat som man bör få i sig.


Jag har ju en tendens till att ta upp för mycket kött och för lite grönsaker här nedan ser ni min första måltid med hjälp av dessa mått. GUIDE: Vilken hudtyp har du – och vilken hudvård passar dig? Solskydd och smink - så får du det att funka. Del om att syra 2svar. Visar endast inlägg av Zargenta - Visa alla.


Det gör att man blir skönt mätt och inte sådär jag-måste-knäppa-upp-byxorna-lite-mätt. Och hittills har den mättnadskänslan hållit i sig väldigt länge. BRA grej det här tycker jag! Det bästa är att man kan äta vad som helst (fast det bygger ju på att man försöker vara varierad), bara det inte är mer än i måtten.


Som jag skrev så mäter det hur mycket grönsaker man minst behöver vilket gör att man kan ta mer av det om man inte känner sig mätt. Måttet går att diska i diskmaskin. Kan man fylla den med bearnaise? Det kan man , men inte varje dag.


Måltidsmåttet man

Lite sunt förnuft får man använda och variera sin kost. Produkten tillverkas i Sverige av miljövänlig plast. Den tål maskindisk och finns att köpa på Apotek Hjärtat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg