tisdag 25 juni 2019

Världens snyggaste kille 2016

Den amerikanska fotbollsspelaren har visserligen en åtråvärd plats på den här listan, men han har en något mer viktig agenda. Jag lever inte för att försöka vara sexig, jag lever för att hjälpa andra, säger 27-åringen till People. Dessutom menar Tim att han blev förvånad över att någon tycker att han är snygg.


Och överst på tronen hamnar återigen flickfavoriten Robert Pattinson , 26. Twilight”-hunken har toppat listan fyra år i rad och trots att han hållit sig undan rampljuset och tampats med flickvännens otrohetsskandal verkar inget kunna klå den skådespelende brittens sexighet. Pernilla Wahlgrens, 4 skamlöst snygga dotter Bianca Wahlgren Ingrosso, 2 har precis som sin mamma och mormor, skådespelerskan Christina Schollin, 7 en vacker sångröst!

Att ragga på Bianca gör man dock förgäves. I våras blev hon sambo med pojkvännen Philippe Cohen. Snygga killar som Samir Badrian, Alesso, Bill Skarsgår Christopher Martland och Adam Lundgren. Kändishunkar som du kan dejta i sommar!


Toppplatsen i år gick till Chris Hemswort. Thor-skådisen följs av andra spektakulära herrar som enligt Förenta staternas befolkning inte går av för hackor. Världens snyggaste tjejer.


Vem kniper den ärofyllda förstaplatsen?

Varje år utser improveme. Här hittar du både skådespelare, kungligheter, artister, bloggare, idrottsstjärnor och andra kända profiler. Vi har letat, spanat och grävt och äntligen hittat dem! Gaaah världens snyggaste kille. Lägger upp några sjilt snygga bilder på Benjamin innan jag lägger mig och kollar på film.


Vilka länder har egentligen de snyggaste människorna? Han var den första mannen i världen att föda ett barn. Nu har jag äntligen startat blogga! Svenska kvinnor är kända världen över för sin skönhet. Men vilka är egentligen vackrast?


Sveriges hetaste kändistjejer. Dwayne Johnson verkar ta utmärkelsen med en klackspark - när han fick reda på att han tagit hem titeln som världens sexigaste man sa han till tidningen Det är fantastiskt. Vilket land har världens snyggaste människor? Jag gillade aldrig att leka med bilar.


Tycker vi i alla fall! Precis som Johnny Cash är den helt klädd i svart, från lack till klädsel, och det är svårt att tänka sig ett svalare färdmedel för den perfekta USA-roadtrippen. Lockigt hår – Hårvaxguiden Hår Frisyrer frisyr lockigt har kille man.


Killar - Styla er frisyr på olika sätt!

ByMK herrfrisyr Herrfrisyr. Svensktillverkade strumpor till arbete, idrott och fritid samt ortopediska, medicinska och till diabetiker. Tidningen The Sun har plockat fram världens hetaste hunkar.


Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Idag har vi myst så mycket. Vi har ätit äppelpaj till mellis som jag gjorde, för ingen av killarna ville hjälpa till eftersom det var så mycket bra på tv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg