tisdag 11 juni 2019

Låsa upp nivåer candy crush

Låsa upp nivåer candy crush

Bered dig på uppdaterad grafik, roliga nya spellägen och en massa vänner som kan hjälpa dig spränga dig fram genom hundratals nivåer ! Med över en biljon spelade nivåer är detta superroliga 3-i-rad-spel ett av tidernas mest populära mobilspel! Matcha godis för att ta dig till nästa nivå i detta utsökta pusseläventyr och få känna segerns sötma! Du kan stänga av betalfunktionen genom att gå till inställningarna på din enhet och avaktivera möjligheten att genomföra köp i appar.


Låsa upp nivåer candy crush

Jag hade nått nivå 2på ipad och anslöt mig till facebook. När jag nu öppnar spelet på ipad-en är jag på nivå 1! Vad ska jag görs, jag vill tillbaka till 237! Snälla vet någon vad som är för fel! Jag har inte på flera veckor kunnat ansluta till AppStore från candy crush.


Lås Lollipop Forest £ 0. Vi uppdaterar spelet varje vecka, så glöm inte att ladda ned den senaste versionen för att ta del av alla läckra nivåer och nyheter! Man tröttnar och spelar hellre egen musik när man spelar. Dessutom så måste man efter nivå fråga sina vänner efter hjälp för att låsa upp fler banor eller betala pengar för det, något som inte heller känns riktigt bra. Jag gissar på att många som jag, har fastnat och inte haft tur nog att komma förbi sin nivå vilket har lett till att de också slutade att försöka.


Följ med Tiffi och Mr Toffee på deras utsökta äventyr genom Godisriket. Färdas genom ett magiskt rike, besök oförglömliga platser och träffa underbart knasiga figurer! Candy Crush Saga features:. Matcha dig fram genom hundratals nivåer i detta utsökta pusseläventyr.


Varje episod har nivåer förutom de två första episoderna, som endast har 10. Har du frågor om hur King. I avsnittet med vanliga frågor kan du hitta det du vill veta. Anslut till internet för att enkelt synka spelet mellan dina enheter och låsa upp de fullständiga funktionerna i spelet. Axla rollen som Jenny, visa upp dina sagolika drag och turas om att matcha karameller i dueller mot den dallrande Jelly Queen.


Spelet med oändlig spridning! Du kan spela offline, men om du gör det via en Internet-anslutning (online) kommer du att kunna låsa upp alla spelets funktioner och återuppta spelet på din mobila enhet. Detta hacka redskap och fusk kommer att ge spelare med boosters, modded APK, obegränsat liv, extra drag i varje nivå , knäckt IPA, Lollipop hammare, låsa upp charm och många fler. Specialföremål som du låser upp genom att klara nivåer. Lätt och roligt att spela, men utmanande att bemästra.


Ledartavlor som gör att du kan hålla koll på dina vänner och rivaler! Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Men det finns en annan förklaring, och den handlar om data. Du är kvar på samma bana som du tragglade med i morse.


Låsa upp nivåer candy crush

Detta spel har de bästa match-mekanikerna för alla pusselspel. Tips: Anslut till facebook så du kan fråga vänner om liv, plus för att g vidare i spelet kommer du behöva låsa upp kapitel och är du inte ansluten till facebook och ber vänner om hjälp kan du inte spela vidare #128577; Plus ansluter du till face kan du spela på datorn as well! Tips: från extremt beroende tjej på nivå !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg