måndag 17 juni 2019

Kolla saldo tele2

Använd inloggningsuppgifterna som vi mejlade till dig vid köpet och logga in på Mitt Tele2. Varför syns inte mitt saldo när jag har tankat? Ibland kan det ta ett tag för systemen att uppdatera all nödvändig information. Kontrollera först så att pengarna har dragits från ditt bankkonto.


Om du har tankat via comviq. Så här kollar du saldo och surfmängd för ditt kontantkort.

Har precis bytt till telepå mobilen och vill kolla hur mycket saldo jag har, vilket nummer ska man ringa? Du kan också ringa kortnr 2för att kontrollera ditt saldo och kortets giltighetstid. Du kan ringa med ditt Comviq Kontant-kort i månader från första påtankningen och du kan ta emot samtal i månader från första påtankningen. Genom att logga in i TeleWork kan du se mer detaljerad information om din dataförbrukning.


Byt till ett av våra nya, stora datapaket på ditt abonnemang! Genom några enkla knapptryckningar kan du snabbt få veta hur mycket du ringt, surfat eller skickat sms för. Tjenare precis köpt en T7med teleabonemang!


Se din surfmängd med mobilen.

Du får då ett meddelande tillbaka om hur mycket surf du har kvar. Tele:s nät ger täckning till procent av svenska hushåll. Teleerbjuder sina kunder en täckning som sträcker sig till 9procent av den svenska befolkningen. På Tele:s hemsida kan du själv ta en titt på täckningskartan för se hur kvaliteten på täckningen ser ut i området du befinner dig i. För att se ditt saldo eller hur mycket surf eller minutrar du har kvar på ditt kontantkort loggar du antingen in i appen Telenor Ladda eller på ladda.


Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst. Hur kollar man saldot på sitt kontantkort på mobilen om man har tele? Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. Vi på Comviq har en rad smarta kortkommandon för dig som kund.


Kolla saldo på Telia kontantkort-mobilsurf? Jag kan inte för mitt liv hitta vad koden för detta är. Klicka på brevsymbolen för att skicka ett sms. Skriv surfmängd i textfältet om du har ett mobilt bredbandsabonnemang. För övrigt har dataräknaren på tele2.


Men även jag fick svaret att de inte har några planer på någon app, men att de ska framföra mitt önskemål. Tyvärr så har Teleblivit så mycket sämre på att serva sina kunder sedan de separerade comviq (kontantkortsdelen) från Tele(abonnemangskunder). Som kund hos Televill vi ge dig den frihet du förtjänar.


Du ska känna dig trygg med att vi alltid har det bästa alternativet för dig.

Hos oss är det enkelt att vara kun även när du vill byta abonnemang eller telefon. Om dagar passerat sedan du laddade behöver du göra en återladdning. Det gör du via hemsidan, välja Jojo-tjänster och ”Se saldo. Fyll i kortnummer samt CVC-ko klicka på Se mitt kort och sedan på ”Återladda”.


Laddningen skickas då ut till biljettsystemet igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg