torsdag 6 juni 2019

Snygg 50 åring

De har passerat det magiska -strecket och är snyggare än någonsin. Alla ratar de kirurgiska ingrepp och hyllar det naturliga åldrandet. I stället är det träning och att följa sin inre röst som gäller för de ­fabulösa över 50. Här är kändisarna vi älskar att beundra. Supermodellen Veronica Webb, år, visar verkligen hur cool och snygg en modell kan vara oavsett ålder i kampanjen från Sophie Theallet.


Femina har alltid kämpat för att förändra normen när det kommer till modeller i modeindustrin.

Efter fikat gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för Maries årsfirande. Det skulle gå av stapeln på Hard Rock Cafe, himla mysigt fixat. Vi sjöng för henne och jag måste säga att hon en förjäkla snygg åring den där Marie! Här fick jag posa med födelsedagsbarnet.


Många kvinnor över acceptera dessa ändringar med mognad och grace. En kort, snygg frisyr, dock kan framhäva en mogen kvinnas bästa funktionerna medan det döljer den lilla brister. Om din över , Välj en frisyr med enkelt underhåll och modernt utseende.


Att fylla jämna år som är olika uppskattat från person till en annan.

Om du tror att en års fest skulle uppskattas så är det en bra “present” att hjälpa till att planera och genomföra den festen. Det första ni bör bestämma är hur pass stort kalas ni, och födelsedagsbarnet, önskar ha. I år firar Iittalas serie Kastehelmi år. Den är en av Iittalas mest omtyckta och populära serier och namnet kastehelmi betyder faktiskt daggdroppe på svenska, vilket strukturen på glaset symboliserar.


Våga vara vacker vid varje ålder! Vi guidar dig genom trenddjungeln och visar vilken stil som passar dig – oavsett om du är eller över år. Några generella åsikter i frågan?


Den alltid lika snygga Jamie Lee Curtis, jag har haft med henne förut men hon passar så bra i sitt korta hår så hon får vara med igen. Här har hon lite längre lugg och det brukar många som klipper kort för första gången välja så känns håret inte lika kort och man kan gömma sig lite under luggen. Gamla gubbar inte att förakta men efter går det sakta!


Sexsymbol för en hel värld. Fröken Sverige fyller år i år – och här har ni dem alla. Snygga toppar i svart, rö blå och vit färg kan man inte få för många av. Vi har fina toppar till fest och vardag. En snygg topp, fin festtopp och spetstopp är så enkel att matcha med andra plagg och de passar till de flesta tillfällena.


Glöm inte att se efter i rean på toppar och linnen. När det var ju inte sant utan världens snyggaste 49- åring !

Jag vill själv inte tro att hon är så nära 50. Väldigt snygg tycker jag i alla fall att hon är! Vi använder ju ALDRIG hatt nuförtiden, kanske till och med en liten pillerburk med flor.


Elegant också till en mer dräktaktig klänning (gärna benvit). Förresten, är väl ingen ålder? Snygg åring Artikeln fortsätter under annonsen.


Med sina mjukt rundade men ändå dynamiska former var BMW 5en av snyggaste -talarna. Shoppa klänningar online för alla tillfällen! Hitta din nya favorit klänning. Pernilla Wahlgrens, 4 skamlöst snygga dotter Bianca Wahlgren Ingrosso, 2 har precis som sin mamma och mormor, skådespelerskan Christina Schollin, 7 en vacker sångröst! Att ragga på Bianca gör man dock förgäves.


I våras blev hon sambo med pojkvännen Philippe Cohen. Blossom Tainton-Lindquist, 4 är fitnesskonsult och artist. Här tipsar hon om hur man lyckas hålla sig pigg och fräsch längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg