måndag 10 juni 2019

Phuun thai miatorp

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Boka Stf Miatorp Hostel And Hotel och spara upp till med Agoda! Kyckling i massamen curry, kokosmjölk,potatis,lök och jordnötter. Biff med chili, vitlök och salladslök.


Fläsk med stekt ris och grönsaker. Stekta breda nudlar i svart soyabönsås med biff , broccoli och ägg. Restaurangen är just nu offline och kan ej ta emot onlinebeställningar. Reviews Good food but slooooow take away.


Läs mer om om vad som krävs för att denna lunchmeny ska läsas in. Jag och min familj (från thailand) va och käka hos er. Veckans lunch serveras Måndag – Fredag: 11:– 15:inkl. Thaimat Helsingborg - lunch, snabbmat, thaimat, restaurang - företag, adresser, telefonnummer. Thailändska restauranger i Helsingborg, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Helsingborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare.


För oss betyder kvalité allt. Värderingen för atmosfär är dock lägre med ett medelvärde på 3. Letar du efter veckans lunch i Helsingborg? Restaurang Helsingborg har samlat alla stadens restauranger på en plattform för att göra det enklare för dig.


Hitta och få information om phuun thai helsingborg i Helsingborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Phuun Thai , Hamntorget Helsingborg. Vi förhandlar så att du slipper.


Phuun thai miatorp

Betyg: Vi åt här sept-1 maten smakade bra, de rätter vi i sällskapet åt, jag åt massaman, den kunde varit lite starkare. Dock lite dyra priser än hemma i. Det är just det vi vill att du ska göra när du besöker oss. Namjai betyder må bra på thailändska.


Njut av omsorgsfullt tillagad genuin Thaimat på utvalda råvaror i trivsam miljö. Förutom lunchbuffé på vardagar har vi även helgbuffé varje lördag och söndag. Vi har även barnanpassad mat. En del av Thailand mitt i Helsingborg. Vi erbjuder vällagade thailändska rätter i en trivsam miljö.


Phuun thai miatorp

Här kan du läsa recensioner och betyg om restaurangen Restaurang phuun thai i Helsingborg kommun, skrivna av våra användare. Välkommen till Restaurang Thai Corner. Onlinepizza är nu foodora! Hemkörning av mat från Västra Berga Pizzeria i Helsingborg ♢ Snabb leverans av restaurangens varierande rätter Säker, snabb och.


Phun Thai Massage har verksamhet på Brunnbäcksgatan i Miatorp , Helsingborg. Massage Miatorp - darphin, artdeco, ansiktsbehandlingar, färgning, dr schrannek, brasiliansk vaxning, make up, decleor behandling, kroppsbehandlingar, manikyr. En längtan tillbaka till Thailand för den nyss hemkomne resenären eller kanske en försiktig försmak för den blivande.


Phuun thai miatorp

Mycket mat och välkomnande stämning, trots lite slapp service där huvudsysslan för serveringspersonalen verkade vara att titta på tv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg