onsdag 5 juni 2019

Nobina hittegods

Nobina hittegods

Länstrafiken i Sörmland. Hämtning av hittegods på övriga garage sker efter överenskommelse. Hållplats – hallplats. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du att vi använder kakor.


Nobina hittegods

Har du tappat något på en färdtjänstresa, sjukresa eller en tur som körs med gula serviceresefordon eller taxi? Hittegods är kvarglömda saker som vi hittat ombord. Här får du veta vart du ska vända dig om du glömt något.


Om du glömt kvar en dyrbar sak, till exempel en mobiltelefon eller en dator, behöver vi en detaljerad beskrivning för att vara helt säkra på att vi lämnar ut varan till rätt person. Upphittade nycklar finns på station Malmö Porslinsgatan. Nycklar utan stöldskyddsbricka hamnar i receptionen på Malmö Porslinsgatan. För allmänna frågor om tågtrafikens hittegods.


Ett föremål som lämnas på ett visst ställe utan att ägaren har för avsikt att överge det ses inte heller som hittegods. För att lämna in upphittade föremål kan du vända dig till närmaste polisstation, oavsett om stationen tar hand om hittegods eller inte. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Vi vill vara attraktiva både för våra kunder och uppdragsgivare. Nobina Sverige AB, Kruthusgatan 7. Ta då kontakt med UL:s hittegodsavdelning.


Värdesaker från bussarna lämnas varje måndag. Har något kommit bort i skoltrafiken ber vid dig att prata med föraren vid nästkommande tur. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Tappade saker på skolbussarna får ligga kvar på respektive buss. Varje dag kommer cirka 3föremål till vår hittegodsavdelning på Klara östra kyrkogata i centrala Stockholm. Har du glömt vantar, paraplyer eller andra vanliga föremål är det enklast är att du besöker oss.


Hitta telefonnummer och adresser till företag och privatpersoner. Sök tjänster, produkter, kontaktuppgifter, kartor, vägbeskrivningar och gatuvyer. Det angivna registreringsdatumet är alltså oftast inte samma datum när du tappade föremålet. Kan du inte beskriva föremålet eller uppvisa ägandebevis har vi tyvärr ingen möjlighet att lämna ut föremålet.


Har vi kunnat identifiera ägaren kan föremålen sparas upp till månader. For andre områder har kvart enkelt operatørselskap som kjører for Skyss ansvar for å oppbevare. När Bengt började köra buss, såg det annorlunda ut i Helsingborg jämfört med idag.


All trafik, även den till färjorna, gick genom centrum. Den stora busstationen var belägen på Hamntorget, för Knutpunkten fanns inte. Vi hämtar informationen. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara.


Transportation Service. Sections of this page. Har du glemt noget i toget eller bussen, kan du kontakte vores kundeservice, personalet på de betjente stationer eller personale på det pågældende busanlæg. Nycklar som hittats och lämnats in till polisen förvaras i tre månader. Vid förlust av nycklar måste du besöka receptionen där du får möjlighet att leta efter din nyckel, ta helst med en kopia av nyckeln.


Ring för bokning av tid för besök eller för inlämning av vapen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg