fredag 7 juni 2019

Sveriges bästa komiker tv4

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! David Hellenius presenterar varje vecka en ny topplista. Boy Machine - premiär på fredag 21.


Programmet, som TVbeskriver som ett ”listprogram”, kommer att ha fyra avsnitt med olika teman. Sveriges bästa sommarplåga ska utses.

Ett om idrott, ett om film, ett om artister och ett om komiker. Här intervjuas Robert av David om hur Robert hamnade där han är idag och om hans välkända karaktärer, vi får även träffa Brandchefen Greger Hawkwind. SVT stjäl TV:s bästa komiker. Vi vill ha en mix av etablerade och nya komiker , något som vi har lyckats me säger han. Hon har innan arbetat som mentalskötare och undersköterska.


Hör henne bjuda på sina mest klassiska imitationer – ”kåta Gun”, Elisabet Höglund och Annie Lööf. Nyhetsmorgon visas alla dagar, året om - i TVoch TV4Play.

Anna har tagit körkort sommaren till ära! Några av våra mest uppskattade och folkkära artister har varit komiker och det är inte ovanligt att de använder sin plattform för att nå fler lyssnare, tittare eller läsare. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare är bland andra Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Jessica. Se de bästa serierna på TVPlay.


Streama direkt i din TV, mobil eller surfplatta. Varje program avhandlar en topplistekategori och flera personer från listan gästar studion. Apropå just Malmros tycker jag faktiskt att just Mäklarna är det bästa han någonsin gjort.


Det i sig säger väl kanske inte så lite med tanke på hans annars höga kvalitet både vad det gäller film och serier. Jag skulle nog vilja våga mig på och påstå att detta även är det bästa jag sett Bergqvist i, han har aldrig varit. Varje vecka får kanalens tittare rösta fram ”det bästa ” i olika kategorier.


Flyglarm och sirener börjar tjuta redan innan vinjetten. Sångerskan Carola gästade lördagens program, där hon röstats fram till en femteplats. Något som hon inte var helt nöjd med.


Framgångarna och berömmet lät inte vänta på sig.

Se upp för dårarna i regi av Helena Bergström och med manus av Denize Karabuda. Svenska standup-galan. Stjärnskottet utklassar nämligen alla sina konkurrenter i Aftonbladets omröstning.


Se programmet onsdagar 20:i TVeller när du vill i TVPlay. Akutsjukhusen i Stockholm har under jul och nyår varit mycket hårt belastade, inte minst under den gångna helgen. Det säger nu Johan Bratt, chefläkare på Region. Det är lätt att förstå när du ser detta.


TVVideor Robert Gustafsson full finländare. En komiker hjälper er att lätta upp stämningen. Börja året med en kick-off, en aktivitet, fest eller annat äventyr som är ämnat för att få alla deltagare att slappna av. För bästa resultat kan man boka in en komiker som underhåller och lättar upp stämningen.


Nour El Refai är skådespelerska, komiker , programledare, föreläsare och författare som medverkat i en mängd olika TV-, radio-, och scenproduktioner. Letar du efter ett recept från Kökets middag? Recept på lättlagad mat från matprogram och kokböcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg