onsdag 26 juni 2019

Psykolog amager

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.


Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Du kan med fordel kontakte mig hvis du skal bruge en psykolog og er bosiddende på, Amager , Tårnby, Dragør, Christianshavn eller Kastrup. Jeg har en årig psykoterapeutisk efteruddannelse for psykologer i narrativ og systemisk terapi samt en eksistentiel fænomenologisk efteruddannelse for psykologer. Jeg har egen praksis på Amager.

Psykologhjælp til Stress, depression m. Kontakten mellem klienten og psykologen er afgørende for et godt resultat, hvorfor dårlig kemi, kontakt eller manglende tillid altid er en god grund til at bede om en anden psykolog som behandler, supervisor, coach eller. Niels Erik Nielsen, psykolog på Amager. Specialist i psykoterapi og har praksis i Amager Centret. Læs mere om Liselotte her. Hos en psykolog kan du få hjælp til at forstå dig selv bedre og herigennem opnå en større accept af, hvem du er.


Du kan blive mere bevidst om dine følelser, behov og værdier. Herved kan du blive mere afklaret i forhold til, hvilke forandringer du evt. Praktikforløb som psykolog : Ansøgningsfrist april og oktober - læs mere her Psykiatrisk Center Amager har fået midler til projekt Frivillig Indsats i døgnafsnit - læs om projektet her. Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer.


For nogle kan det virke grænseoverskridende at skulle se en psykolog , fordi de har en forestilling om, at det kun er folk med en diagnose, der er i behandling. Sådan forholder det sig dog slet ikke. Min psykologpraksis ligger på Amager tæt ved metrostationen Øresund. Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Metro Station.


Jeg er videreuddannet indenfor både kognitiv og dynamisk terapi. Nogle af de problemstillinger eller temaer du kan arbejde med hos en psykolog kan være: Tristhed og depression. Selvværds- og identitetsproblemer.


Udfordringer i parforholdet.

Når livet bliver svært, hjælper det ikke at gå alene med byrderne. Jeg tilbyder psykoterapi og psykologhjælp på Amager tæt på Amager Strand. Som erfaren psykolog med speciale i kognitiv terapi og traumebehandling kan jeg hjælpe dig til at genvinde livskvaliteten og håndtere dine personlige problemer. Online terapi med psykolog i København Vi tilbyder også online terapi Her kan du få professionel hjælp og rådgivning af en psykolog online. Med online terapi er du ikke begrænset af tid eller afstand – du kan tale med en af vores dygtige og professionelle psykologer lige der, hvor det passer dig bedst.


Men PPR er også en del af ressourcecenteret ude på skolerne. Du kan finde kontaktinformationer til områderne her.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg