tisdag 25 juni 2019

Kæmpe 80 er fest 10 marts

Dagens -års fødselar har også en anden tilknytning til det danske kongehus, for det var nemlig til Beatrix bryllup 10. Claus van Amsberg, prins Claus, at dronning Margrethes søster, prinsesse Benedikte, mødte sit livs udkårne, prins Richard af Berleburg, der døde 13. Der skal lyde et KÆMPE tusind tak for en alletiders aften med jer allesammen fra både jeg selv og Jørgen de Mylius.


Husk vores KÆMPE retrofest 30. Jørgen de Mylius Gry synger MGP sange ( Ja også kloden Drejer) DJ Riffi fejrer års Jubilæum med masser af velkendte gæster på scenen.

Mon ikke Også At der bliver spillet lidt WHAM! Del gerne og Læs mere om festen og hvordan du sikrer dig billetter i. Nadja Stein og en dj, som spiller musikken, som vi kender fra dengang. Festen starter klokken 18. Det er for sent at tilmelde sig dette event,. This video is unavailable.


Kæmpe fest venter i Herning. Du kan købe din billet online, lytte til musikken og meget mere her på sitet.

Giv medarbejdere og kolleger en kæmpe oplevelse. Når turneringen i år bliver spillet i juli måne vil turneringen således være blandt de største på Europa Touren. Ofte er DinnerDans kun for en 60- mennesker, derfor er de inddelt i aldersgrupper. Nytårsfest for Singler – en kæmpe fest for alle. I Aarhus har vi været omkring en 5mennesker hvert år.


Hvis det er for stor en basse ralle for dig, så er der også en mindre fest på Comwell i Aarhus for omkring 150. Billetsalget er i fuldt sving, og efterspørgslen har vist sig kæmpe stor, især i takt med at de fire deltagerhold er fundet. Nu er der billeder fra afterski-baren. Det blev fejret på dagen samt med en lille fest i Skibbild Forsamlingshus den 14.


Jeg er blevet fejret - derom ingen tvivl - og mange tak for det. Det var MIN fødselsdag, og det var MIN fest. ALT var som jeg ønskede mig. HELT FANTASTISK - og en kæmpe TAK til alle jer, der gjorde det. På dagen: Hold da fast - så mange lys?


Hos Pumpehuset finder du masser af koncerter og musikoplevelser i København. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. Skal årets firmafest være den største og mest uforglemmelige nogensinde, så kan vi anbefale en fest i en kæmpe hangar – festen vil være rå, uforglemmelig og unik.

Danmarks største whiskyevent – Whiskymessen finder sted den 7. Sydbank Arena, Kolding, Find vej. Til vores 24´ende Whiskymesse kan du møde gæster fra udlandet og deltage i Masterclasses (mod ekstra betaling), smage masser af gratis whisky og et få kæmpe udvalg af betalingswhisky. Konstruktiv dialog mellem festarrangør og eventbureau er en betingelse for en succes samt ansvarlighed over for eksekveringen er den endelige succes.


En professionel festarrangør og et eventbureau har mange flere idéer og muligheder for at skabe en succes, end hvis en enkel ansat skal prøve at udføre det samme. Til en temafest skal der virkelig gøres noget ud af både pynten men også udklædningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg