fredag 21 juni 2019

Koh lanta flyg

Upptäck Koh Lanta med Apollo. Boka resan med Apollo - just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Passa på att boka en resa till Koh Lanta.


Koh lanta flyg

Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Lågpriser på hotell i Koh Lanta. Det går inte att flyga till Koh Lanta , då det inte finns någon flygplats på ön och därför flyger man först till Krabi flygplats, varifrån man kan komma ut till Koh Lanta genom att ta färja över eller att la landvägen med bil eller minibuss, som tar sig över ön med en bilfärja. För att ta sig hit är det bäst att flyga till någon av flygplatserna i Krabi eller Phuket. Krabi Airport (KBV) ligger närmast och det är smidigast att boka flyg till Ko Lanta härigenom.


Du hittar internationella flygrutter mellan Krabi och Bangkok, Koh Samui, Kuala Lumpur, Singapore och ett antal större Europeiska destinationer. Koh Lanta är en provins i västra Thailand som består av öarna Koh Lanta Noi och Koh Lanta Yai som omges av flera mindre öar. Koh Lantas lugna tempo är karaktäristiskt för ön och att många väljer att semestra här är inte svårt att förstå. Med fantastiska stränder, tropiska regnskogar och hotell för alla smaker.


Vi gör det enklare för dig som resenär att planera ditt nästa äventyr genom att jämföra flyg från hundratals flygbolag och resebyråer i en och samma sökning. Det finns ingen flygplats på Koh Lanta , men glädjande nog finns det direktflyg till Krabi från Sverige, och därifrån är det endast en kort båttur. Det är Norwegian som flyger reguljärt från Stockholm och Köpenhamn.


Från Krabi flygplats till Koh Lanta. Smidigast är att boka taxi transfer hela vägen från. Härifrån åker du färja till Koh Lanta Noi (ca minuter).


Färjan avgår vanligtvis mitt på dagen och sent på kvällen vilket kan medföra en viss väntetid i hamnen, beroende på när ditt flyg landar. Transport från hamnen på Koh Lanta Noi till ditt hotell på Koh Lanta Yai sker med buss (ca minuter). Sluta leta, på Travelstart finner du alltid ditt billiga flyg snabbt, enkelt och billigt. Travelstart är en av Skandinaviens största resebyråer och kan erbjuda dig billigt flyg till hela världen.


Du måsta ta färjor för att Komma till Koh Lanta Yai. FLYG FRÅN KRABI: Krabi airport har en internationell flygplats. Man kan flyga hit från Bangkok och Singapore. Biljetter är bäst att boka på Internet på respektive flygbolagens sidor. Semesterkortet, läs mer här.


Vi erbjuder en härlig semester till lågt pris. Boka din resa online idag! Hitta billigaste resan till solen. Har du frågor kring din resa? Kontakta oss på mejl eller telefon.


Se vårt breda utbud här! Härlig semester till bra pris. Jämför och hitta billiga flyg. Hua Hin levererar inte när det gäller stränder. Så började vi snegla på Koh Lanta , jag hörde mig för med Annika och lusläste forum om ön.


Och tillslut så bokade vi flyg till Krabi och transfer till Koh Lanta i hopp om härliga stränder söderut, barn att leka med för Aramis och många små öar på nära håll. Boka flyget direkt på webben, enkelt, snabbt och tryggt. Lanta Resort på Koh Lanta ligger längst ut på den norra delen av Long Beach. Området är lugnt och stillsamt men öns huvudort Saladan ligger bara tio minuter bort med tuk-tuk.


Hotellområdet är stort, omges av en tropisk trädgård och består av flera byggnader och bungalower. Sala Dan pier på norra Koh Lanta ligger hamnen för all passagerartrafik till och från Koh Lanta. På norra Koh Lanta ligger hamnen och Sala Dan Pier där all passagerartrafik till och från Koh Lanta sker. Det går båtar flera gånger om dan till Koh Phi Phi, Phuket, Krabi Stad samt Ao Nang och Railay Beach.


Koh lanta flyg

Den unika sökfunktionen på Flygresor. BIL FÄRJA TILL ÖN Bild kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg