måndag 10 juni 2019

Stockholm tallinn kryssning

Stockholm tallinn kryssning

Handla till förmånliga havspriser. Billiga flyg från Stockholm till Tallinn från 309kr. Underhållning och gratis Wi-Fi ombord. Mer utrymme för benen. Spara pengar – boka nu!


Bäst i Test – Jämför flygresor nu! EN KRYSSNING - HAPPY HOURS. Boka en 40-timmars kryssning till Tallinn. Ombord på fartygen Baltic Queen och Victoria I kan du äta gott, shoppa till förmånliga havspriser och varva ner i bastun eller jacuzzin i relaxavdelningen. Dessutom kan du se fram emot underhållning varje kväll.


Passa på att uppleva Tallinn under dina timmar iland! Boka kryssning med oss till Helsingfors, Åbo, Ålan Tallinn eller Riga. Njut av god mat på resan över Östersjön och handla ombord till förmånliga priser. Kryssning till Tallinn. Vänliga Tallinn har utvecklats dramatiskt de senaste tio åren.


Det är fortfarande ett budgetresmål, men med en allt tydligare kvalitetsstämpel. Design och mode följer internationella trender utan att förlora sin särprägel. Avgång två gånger om dagen från Stockholm till Tallinn under sommaren. Du åker med stora fina båtar över Östersjön med båtrederier som Silja Line, Viking Line och Tallink. Dessa kryssningar är dygnskryssningar och du sover ombord.


Här hittar ni vår tidtabell gällande fartyg som går mellan Stockholm och Tallinn. Se alla avgångstider och ankomsttider för båtarna i Stockholm och Tallinn. Våra bästa Tallinn -tips! När du reser på en kryssning med oss har du timmar i land att uppleva Tallinn. Du hinner både upptäcka den vackra Gamla stan och se de moderna kvarteren i Telliskivi.


Stockholm tallinn kryssning

Välkommen till kryssningsguiden. Vi ger dig översikten du behöver för att hitta den bästa kryssningsupplevelsen för dig och ditt sällskap. Oavsett om du är ute efter en lyxkryssning med spa, en mysig barnsemester eller en weekendresa med kompisgänget har vi kryssningar som passar just dig. Search From Tallinn To Stockholm.


Kombinera din Stockholmskryssning med en buffémåltid på The Buffet till ett superbt specialpris! Som bäst betalar du mindre för din kryssning än för buffémåltiden köpt ombord. Njut av den läckra buffén samt sjöfrukosten antingen på ut- eller hemresan. Travel between Stockholm and Tallinn with luxurious Tallink cruise ships Baltic Queen and Victoria I. Overnight cruises all year round.


Från Stockholm går flera kryssningar till östra Östersjön via Helsingfors, St. Men du kan även åka på en längre tur via Norges fjordlandskap, Islan Skottland och Tyskland. Petersburg och Tallinn och tillbaka till Stockholm. Det finns kryssningar från Stockholm som slutar i Amsterdam och engelska Southampton. Spakryss till Tallinn.


Tallinn ger dig lysande möjligheter att njuta av livet. Koppla av på spa och besök guldkornet Gamla Stan, nordens bäst bevarade stadsdel! Det här är en 40-timmarskryssning där ni lämnar Stockholm på kvällen och ankommer till Tallinn kl morgonen därpå.


Starta din kryssning bekvämt från Stockholm ! Helsingfors– Stockholm - kryssning. Två nätter till sjöss, en dag i Stockholm – en kryssning till Stockholm lyfter humöret! Upplev den pampiga staden St. Helsingfors– Tallinn -ruttens Minikryssning är på veckoslutet som gjord för en festlig kväll! Du får allt från förfest till eftersläpp under ett tak.


De vattenomgärdade huvudstäderna vid Östersjön kunde ha varit uppbyggda enbart med tanke på kryssningar. Städerna Tallinn , Stockholm , Helsingfors, Köpenhamn och Riga är underbara att ströva runt i och fulla av fascinerande vyer. Smit från vardagen på en minisemester genom Stockholms vackra skärgård.


Umgås, ät gott, dansa och ha kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg